Back in Sweden.

Hemresan var riktigt lång! Var nära på att missa flyget i New York också, men som tur var hann jag med den. Nu sitter jag dock fast i Stockholm, för jag missade en swebuss med typ några sekunder och nästa går inte förän om 3 timmar.. KUL!
Köpte mig därför en så kallad "surf-biljett" för att fördriva en timme alla fall, men så visar det sig att man inte kommer in på facebook! Vad ska jag göra här i en timme egentligen..

Tror jag somnar här snart. Vaknade vid halv9 imorse och började packa sedan kom Deniz och Kristin och hämtade mig så for vi till Orlando för lunch och "hejdå". Sov typ 5min på första flyget (3 timmars) och ingenting på det andra (8 timmars). Nu är klockan nästan halv 4 på natten för mig liksom.. Kind of dead!

Nej nu ska jag sluta klaga. Jag är hemma snart, i min egna säng. Och på torsdag åker jag till Mallorca!
HAPPYFACE!


Back in Daytona.

Jag var inte sa duktig pa att uppdatera som jag trodde att jag skulle vara. Deniz data ar namligen pa lagning plus att internetet inte ar det basta i lagenheterna.
Sitter i biblioteket nu och vantar pa att Deniz ska skriva klart sin uppsats, stackarn!

Forra veckan var det som sagt Spring break vilket vi spenderade i Fort Lauderdale. Vi avslutade veckan med tavling vilket gick ganska bra. (Trodde det skulle ga daligt). Blev en a-final och pers pa 100fj och en b-final pa 50fr, men simmade aldrig finalen.
For er som inte visste det ar det Ryan Lochtes pappa och syster som ar tranare for Deniz och deras team. Sa traffade honom under tavlingarna, (han var tjock!?) -kommer bilder ;)

I sondags besokte jag och Deniz Sea World, riktigt ballt. Delfin/val-showen, och sjolejon-showen var riktigt grym och rolig. Dar emot blev jag riktigt missnojd med showen med spackhuggarna. De gjorde typ ingenting, de simmade inte med dom heller men det ar ju inte sa konstigt efter vad som hande for nagra veckor sen.
Tro det eller ej men jag matade delfiner!! Dock var jag javligt radd mend det var coolt. (Nej,jag simmade inte med dom. Sjukt daligt vader och blev for dyrt sen. Tror inte jag hade vagat heller, haha).
Det regnade som fan, vi var genomblota och det hjalpte inte heller att delfinerna skvatte ner oss totalt!

Just det far inte glomma att saga att imorgon ar ingen vanlig dag for da ar det pappa Bosses fodelsedag!
Hurra hurra hurra!
Grattis pappa!


Nu ska jag forsoka hjalpa Deniz lite sa jag kan komma hem till lagenheterna snart!


USA

Tankte bara tala om att jag ar framme och hel efter flygresan. Den var valdigt lang och hade varldens jobbigaste flygvard som stotte pa mig.
Nu ar vi i fort lauderdale for spring break, men det regnar och askar just nu sa inge roligt.
Nasta helg blir det tavling har med, kanske far simma i samma klubb som Ryan Lochte, uhuh! ;)

Nu blir det bio tror jag, BYE!


Hejdå Norrköping!


Dränkt i varm mjukglass.

Var uppe med tuppen imorse för lite jobb. Olyckligtvis gick det inget bra för nån av oss på jobbet idag om jag ska vara ärlig. Jag började med att spruta ner hela mig med mjukglass. Den hade typ börjat "koka" under natten så när jag drog i spaken hamnade kanske 1/10 i bägaren och resten på mig, golvet och maskinen. Inte lyckat!

Nu har jag i pricip packat klart resväskan inför imorgon och måndag. Imorgon åker jag och pappa först till Strägnäs och hämtar lillebror på tävling, sen åker vi tre till Stockholm och spenderar natten hos min farbror och faster.
På måndag blir det att gå upp tidigt, tidigt och klockan 9,00 är jag uppe i luften om allt gör som det tänkt.
Kommer hem den 27e mars, men enbart i några dagar sen tar jag mitt pick och pack igen och drar till Mallorca!

Nästa gång ni hör från mig är jag i USA!


JSM Kristianstad

Var i Kristianstad i början av februari och simmade junior SM.
Lite blandade känslor om mina resultat detta mästerskap. Det som jag hoppades skulle gå bra gick lite sisådär och det som jag bara simmade för "skojs skull" gick desto bättre.
Blev pers på 100medley, 50frisim och 50bröst.
I vårt 50frisim och 50medley lag tog vi oss vidare till a-final. KUL!
B-final på 100medley, 100fj, 50fr och a-final på 50fj och överraskand 50br där jag slog personbästa med 1,3 sek i försöken och putsade det även i finalen. Slog ett 18år gammalt seniorklubbrekord också.
Som sagt: gick bra på det som inte behövde gå bra och sådär på det jag ville skulle gå bra.


I'm back.

Tänkte att jag skulle dra igång bloggen så ni kan följa mina äventyr i USA, eftersom jag åker på måndag.

Ska försöka hinna skriva lite om det som hänt senaste veckorna med.

I'm back!


RSS 2.0