Resultat sponsorsim.

Tänkte att jag bara skulle berätta resultatet från sponsor simmet:
Deniz 4500m
Eve 4600m
Det här ska jag leva på länge!
Blev även bästa tjej, så det var kul.

Cykeltur.

Jag vaknade ganska tidigt idag, så tog mig i kragen och gjorde frukost medan Deniz fortfarande låg kvar i sängen och sussa. Därefter tog vi en sväng på stan och sedan Hageby för att hämta mina skor. Det blev ett par skor införskaffade till Deniz också, mycket fina blå och vita seglar dojor! (Kommer bilder på skorna senare) Deniz hittade med ett par fin fina solglasögon. Very nice!
Nu ska jag iväg till badet för årets sponsorsim. Deniz är redan där och simmar själv, kul!
Årets verkligen roligaste händelse!

Mors dag.

Nu kom mamma hem från jobbet så nu ska vi fixa lite mors dag fika. Mums!
Hittade världens vackraste bild på henne.
Grattis!

Dagens.

Det är väl bland det underbaraste som finns: äta glass i solen med någon man tycker om!
Jag och Deniz tog en tripp till Hageby och skulle köpa glass. Dessvärre blev Deniz mycket mycket missnöjd med sin slush (han förväntade sig att de skulle vara som de amerikanske slusharna). Men jag tog ett säkert val: DAIM!

Lördagens.

Blev 7 timmars arbete till en början igår. Där efter stannade vi kvar i vårt "andra hem" för lite personalfest med badvakterna. Det blev lite grill, mys, prat, bad och sexsaker. Jag och Deniz var dock rätt trötta hela dagen och åkte hem rätt så tidigt. Men det var roligt så länge det varade.
Här kommer lite bilder som jag snodde från Malin.

Sweet.


Min vanliga otur.

I veckan har jag varit och letat efter nya skor, sommarskor. Väldigt nödvändigt! Jobbigt med min storlek 35-36 vilket betyder att jag inte kan ha vilka skor som helst. Ibland måste jag till och med kolla på barnavdelningarna! Ush!
Hittade däremot ett par skor på Din sko som jag verkligen ville ha. Men of course var 36:orna slut i hela Norrköping! Min vanliga otur.
Jag gillar inte att leta efter skor!!

Sex and the city.

Hemkommen från morgonträningen. Ligger och kollar på the voice. De pratade nyss om den nya SATC filmen, Josefin sågar men Paul älskar den. Jag tror den kan vara riktigt bra! Vill se den. Men borde nog se första filmen, är som sagt inget SATC fan direkt. Får be pojken ladda hem första filmen.


Nu ska jag sova lite. Natti!

Affordable luxury.

Upptäckte idag att Lindex har släppt en ny fest kollektion. En del finns på deras hemsida och en del i utvalda butiker. Tycker inte det var mycket snyggt ärligt talat. Men är man sent ute och inte har hittat någon studentklänning än så hade de en ganska söt och enkel där.

Love.


Här är den! Jag är lite smått kär. Blir att leta upp den direkt när jag kommer till Göteborg nästa gång. Tänkte skicka efter den på internet nu men såklart var färgen och min storlek slut. Typiskt!


Sitter och gör verkligen ingenting nu. Ska ta och äta lite melon, som alltid, och läsa lite tror jag. Sova tidigt ikväll, ska nämligen vara på badhuset kl 05,30 imorgon; JIPPIE!

I miss you.

Idag har jag varit duktig! Tog mig i kragen och åkte till gymmet imorse och körde asset av mig. Jag kommer ha sån träningsvärk imorgon!!
När jag kom hem satte jag mig ute i gräset och läste lite i solskenet. Men som alltid med det svenska sommarvädret så vänds det på två sekunder och solen syntes inte till bakom alla fluffiga moln.

Idag börjar mitt något sånär nyttiga liv. Ni som känner mig vet att jag är världens godisråtta och sötsuget står mig ofta över öronen. Men hela dagen har jag tänkt på det och det har gått rätt så bra. Det är inte så att jag ska sluta med alla sötsaker, aldrig! Men jag kommer ha det i åtanken.
Ska även börja ta mig fram med cykeln nu. Det är ju helt underbart att bara susa ner för alla backar i solskenet.

Nu ska jag gå ner och skära mig lite melon. Yummie!


Vimmelbilder Filbyter

Här kommer lite bilder från helgens tävling. Såklart var vår mästerfotograf på plats och tog riktigt vackra bilder på oss. Enjoy!

In my bed.

Nu ska jag slänga mig själv i sängen.
Jag önskar jag kunde ha en av- och påstägnings knapp, så man bara kan vara borta i flera dagar, vakna och vara helt utvilad som om ingenting hade hänt.
Men nu fungerar vi ju inte så. Så då får jag göra en av de sakerna jag är bäst på: sova.

God natt.

Kate Moss SS10

Tyvärr var det inte mycket som föll mig i smaken i den nya kollektionen med Kate Moss från Topshop.
Maybe you´ll like it.

100526

Hela förmiddagen umgicks jag med lillebror. Vi tog bilen ut till maxi för att kolla lite kläder, men båda kom hem tomhänta. Sen gjorde vi ärenden åt mor och nu sitter jag här i mitt halv stökiga rum. Måste ta tag i det här nu!

I dagens tidning kunde man även läsa: "Imponerande debut för nkk´s Deniz Hekmati", kul första riktiga artikeln!
Han är för övrigt på Liseberg med lilla Håkan idag. Fy vad orättvist! Jag förväntar mig en minst lika bra födelsedags present till min 20 års dag!

A ring on my finger.

I'm never lonely.

Sleep all day.

Ligger i sängen ensam och ska försöka sova lite. Deniz åkte tillbaka till Göteborg idag, men kommer tillbaka hit på fredag.
Tur är att det har slutat regnat. Regnade nåt så fruktansvärt mycket förut. Jag kommer nog bli sjuk. Kom hem dyngblöt efter en vistelse på stan med mor. Trots att vi införskaffade paraply och regnponcho så kom vattnet åt oss.
Nu behöver jag sömn!

Fantasivärld.

Jag trivs som bäst i min fantasivärld.

Linköping.

Hela helgen har spenderats i Linköping, Filbyter cup.
Fredagen började bra. Det blev ett guld på 50fj med tiden 29.4, helt ok. Sen 50br resulterade i ett silver, nytt klubbrekord och nytt pers! 33.9, riktigt nöjd!
Lördagen gick lite sämre. 50fr och 100br stod på dagens schema, finns mycket att förbättra där.
Söndagen blev det 200br och 200me. Bara lite "träningslopp", är inte tränad för det just nu. Så därav resultaten.

Måste bara säga att Deniz simmade väldigt bra på bland annat 50br och 200br. Över förväntan!
Resultat: en stolt flickvän.
Pauserna spenderade vi i Eriks lägenhet och kollade Johan Falk filmer. Aldrig sett någon innan men de var faktiskt väldigt bra när man såg hela.


Nu ska jag kolla "Win a date with Tad.." nånting med Deniz.
God natt

Summer day.


Det blev en dag med strålande solsken. Båda tummarna upp för det! Träningen var riktigt härlig. Ett kort pass, eftersom vi har tävling imorgon, så det blev mest att njuta i solen typ. Fick även nya dräkten idag, tror den är lite för stor men det går nog.

Just det! Glömde säga det. Jag och Deniz var såååå nära på att krocka igår! Det var en annan som fick smällen, mitt framför oss. Var helt skakis efteråt. En gubbe skadade nog sina knän rejält, annars var de andra nog bara chockade. Riktigt läskigt alla fall!

Nu ska jag krypa ner intill Deniz och kolla Valentine's day. Blir nog lite delicatobollar till det, finns det något bättre?!

It's a beautiful day.

Solen skiner och det är 20 grader på vår veranda! (Vilket är i skuggan alltså)
It's gonna be a summer day today.
Det är vid dessa dagar det är skönt att vara simmare och träna ute. Plus i kanten för simning!

Nej nu har jag inte tid med detta! Jag och pojkvännen ska ut på ärenden nu i fina solen :) Blir nog en sväng förbi Halvars också. Första gången i år, ack ack!

Jag lever i nuet.

Yes, nu ska jag försöka ta tag i bloggen igen hade jag tänkt. Man har ju sina stunder liksom och den senaste tiden har inte varit min tid direkt.
Det har hänt en del sen sist jag skrev, men ska inte tråka ut er med allt. Jag lever i nuet!


Har spenderat några dagar utanför Norrköpings gränser. Tog bilen till min vän Isabel och hade några mysiga dagar tillsammans. Tack min vän! Vi är bara för lika du och jag :)

För er som inte vet det har Deniz kommit hem från USA nu. Vi tillbringade några dagar i Göteborg och sedan tog bilen hem till lilla Norrköping igen. Måndagen blev myspys på hög nivå hela dagen. Tack för en fin 2 års dag!

Jag och Håkan som inväntar storebror Deniz.

Ännu en tävling avklarad.

Ligger helt död i min säng nu. Kommer somna så fort!
Helgen var ganska rolig ändå. Hotell är aldrig fel! Speciellt inte när det är vägg i vägg med simhallen. Tror knappt vi var ute nånting i helgen; skulle vi nånstans tog vi minibussen, annars var vi inne i simhallen eller hotellrummen. Tummen upp!


Simningen gick över förväntan. Blev minst ett pers på alla 50 distanser. (Fick simma allt 3 gånger för försök,semi,final) Sen 200medley ska vi inte prata om.
Kom hem med tre nya simglasögon i mycket fula färger, samt en ny tränings baddräkt. Fick även ett par shorts av mor&far som kom ner och tittade på mig på söndagen. Har letat efter dom i Norrköping men fanns inte. Tack snälla!


Nu ska jag somna till lite two and a half men. ÄLSKAR!
God natt!

The last song

Den här filmen är bara ett måste att se på bio just nu! Den verkar hur fin och bra som helst. Dock tycker jag inte om Miley Cyrus så mycket. Men eftersom det är skaparen från The notebook som gjort denna film så kan den ju inte vara annat än underbar.

Ett gott skratt förlänger livet.

Sitter på hotellrummet nu med brudarna. Gårdags kvällen spenderade vi framför youtube hela kvällen. Så tänkte dela med mig av lite roliga klipp.
Galet mycket skratt!



Here I come.

Snart ska jag slänga in packningen i bilen och åka till badet. Sen blir det en helg i Jönkping. Of course simtävling igen!
Däremot fick jag ett sms av Linda för någon timme sen att hon har feber och kan inte följa med. KRYA PÅ DIG tjejen! Vi andra får göra det bästa av helgen, allt blir ju vad man gör det till.
So long!

Allt blir vad man gör det till.

Nej nu ska jag vända den här dagen till något bra.
Det är jag själv som väljer hur mina dagar ska bli.
Det är jag själv som väljer hur jag ska reagera på saker och ting.
Keep holding on, vet inte varför men den ger mig styrka idag!






Det blir vad du gör det till..

I want to be 5 years old again.


Nothing is what it seems to be.

Jag mår inge bra idag. Vaknade med ett tryck över bröstet.
Jag försöker och försöker men till vilken nytta?
Nothing is what it seems to be.
Jag ska sova bort den här helvetes dagen.

The key to success is time and patience.

Mår lite bättre idag faktiskt. Det bränner inte så mycket i bröstet. Däremot har näsan börjat rinna och jag nyser hur mycket som helst, men det är nog allergin som börjar komma nu. Hata gräs&pollen allergi!


Ska ta bilen ut på lite ärenden nu. Behöver komma ut lite, solen skiner.


I'm not ready, just so you know.

Watcha say.

Gillar hennes version av låten. Härlig röst.

Nothing is impossible.

Har legat i sängen mesta dels hela dagen, och tryckt i mig vatten och Strepsils.
Jag ska bli frisk nu! Ingenting är omöjligt, eller?

I hate to be sick.

Mådde inte alls bra när jag vaknade imorse. Min plan att bli frisk över natten sprack, men jag satsar på att bli frisk under veckan istället!
Vaknade precis efter några timmars sovande. Nu blir det att skratta lite till two and a half men, my favorite!

My weekend.

Hemma igen, och sitter i min underbara säng!
Bodde på skabb-campingen i Åby som varje år. Hatar sängarna, första och andra natten sov jag inte mer än 7 timmar totalt! Tredje natten sov jag dock ganska bra, vaknade av mina hostningar och att det brände i bröstet. Jag åkte dit frisk och kom hem sjuk. Började hosta massa på fredagen men ingenting med. Under lördagen började det brännas i bröstet när jag simmade och kände av halsen. Under söndagen brände det i bröstet och ont i halsen konstant. Inte bra! Var nära på att strycka mig, men höll humöret uppe och gjorde mitt bästa för laget.
Träffade min, näst intill tvilling, Isabel. Alltid lika roligt att se den tösen!

Själva tävlandet gick över förväntan. 100br 1.11.9, pers med över 1 sek igen! 100ry pers både vid 50 och vid 100. 100fr pers, nere på 57 som jag inte varit på 3 år typ. 50fr hundradelarna över pers och likadant på 100fj. Så väldigt bra tider med tanke på min hälsa den här helgen.
Har redan börjat kurera mig. Jag ska bli frisk! Det bränner i bröstet som utav bara helvete men det ska bort. Jag ska tävla nästa helg och det ska också gå bra!

Avslutade helgen med en "fin middag" på Mcdonalds med Linda och Anna. Trevligt trevligt, alltid kul med uppdateringar. Brings memories, men även själva platsen gav mig mycket minnen..

RSS 2.0