Shopping.

Tänkte visa några av mina inköp som jag gjorde i helgen.
Svart klänning med silver detaljer från H&M, 10 dollar.
Transparent blus med silver detaljer från Forever21, 22 dollar.
Beige skjorta med spets detaljer, H&M 34 dollar.

Kära Tomten.

Hittade de här underbart fina på Bikbok's hemsida, för 399:-
Denna, men i svart, finns definitivt på min önskelista i år!

Första advent.

Åhh idag är det första advent hemma. Mysigt med tända ljus i vintermörkret!
Ha en riktigt bra första advent allihopa!

På min önskelista.

Kort stort silver halsband från H&M, lite över 100-lappen.

Whitney Eve

Have been looking at some episodes of the City tonight. Saw one episode when they did a photography her fall collection.
Here is 4 of my favorites from Whitney Eve Fall 2010 lookbook:



Vitaminwater.


Nu ligger jag på vår uppblåsbara dubbel madrass hemma hos Andrew i Titusville. Kom hem med en fyra påsar totalt från Forever 21, Macy's och H&M. Hittade riktigt snygga saker och även tre julklappar. Helt klart nöjd med dagens shopping! (Jag visar er sakerna en annan dag)
Idag hittade jag en ny favorit också: Vitaminwater raspberry-apple. Så underbart god är den!


//Translate//
Now I lie on our inflatable double mattress at home with Andrew in Titusville. Came home with a four bags in total from Forever 21, Macy's and H & M. Found really nice things and also three Christmas presents. Clearly pleased with the shopping! (I show you things on a different day)
Today I found a new favorite too: Vitamin Water Raspberry-apple. How delicious it is!

Black Friday.

I natt börjar den årliga Black Friday rean! Andrew's mamma och syster åkte nyss iväg för att handla hela natten. De kommer sedan komma hem vid 7-tiden i morgon bitti för att hämta upp oss så åker vi till storstaden Orlando för shopping. Vi är lite lata och sover hellre än att stå och köa redan klockan 5 på morgonen som de flesta gör. Hoppas på en hel del billig julshopping.

I miss my family.

Här är en bild på min fina familj från faster Birgittas 50 års fest. Miss you!

Movie time.

Together with Deniz, Mattias, Simon, Andrew and Catlin.

Thanksgiving.

Idag spenderade vi hela dagen hemma hos Andrew's mormor med hela huset fullt med folk. Det var riktigt trevligt och mysigt. Påminde mig massor om julafton i ett litet hus fullt med galna Jacobssons. Underbart!
Det blev mycket mat och efterrätt och även en hel del sällskapsspel, eftersom Deniz är med. Kalkon var förstås ett måste och det var riktigt gott. (Margareta jag smakade även på nån gele gjord av de där bären du pratade om, gott var det!) En riktigt bra första Thanksgiving.





Bond fire.

Igår kväll åkte jag och gänget tillsammans med Andrew och hans familj till en restaurang och åt havsmat. Därefter åkte vi ut till deras släkt och grillade lite marsmallows och s´mores och myste lite bland alla mygg och ormar. Riktigt mysigt, kändes som en svensk sommarnatt.

Happy Thanksgiving.

Nu ska vi iväg till Andrews mormor och morfar. hejsvejs!

The Hills.

Har suttit nu och kollat ett antal The Hills avsnitt, jag har fastnat för det igen! Det var något jag och mamma brukade se tillsammans medan vi åt ris, snitzel och broccoli.
Nu drar vi från daytona till titusville :)

Onsdag.

Sitter i skolans bibliotek nu. Har precis avklarat matte provet, och som vanligt har jag ingen aning om hur det gick. Kan hoppas att jag har ungefar som forra provet 103%!

Ska invanta en lektion som borjar klockan 11 och forsoka komma dar ifran sa fort som mojligt. Sedan aker jag, Deniz, Mattias och dansken med Andrew hem till honom for att spendera nagra dagar dar for Thanksgiving.

Traningen imorse var en riktig pina. Inte bara for att min kropp ar helt morbultat, men kolla bara pa huvudserien:

10*100 start 1.20
8*100 start 1.15
6*100 start 1.10
4*100 start 1.05
2*100 start 1.00

Men nu ar jag glad for vi har inte traning igen med laget foran pa mandag. Dock har Coach sagt att vi maste komma pa hans klubbtraning pa fredag, men ett pass kommer jag nog overleva.
Nasta vecka aker vi till gator meet, och hemma borjar SM! Lycka till allihopa!

Harry Potter and the deathly hallows.



I sondags gick jag, nagra i laget och nagra softboll spelare pa bio. Blev den nya Harry Potter filmen. Nu blev ni nog forvanade, Eve kolla pa Harry Potter PA BIO! Forstar inte vad som tog at mig. Filmen var riktigt dalig ocksa. Ska verkligen inte ga pa den andra delen pa bio. USH!


Fashion.

Amerikanerna har smittat av sig så mycket på mig, INTE BRA!
La precis fram kläder inför skolan imorgon, och vad blev det då? Jo mina kapri-gymbyxor, linne och munkis.
Vad då sunk stil?!
Måste skärpa mig. Efter Thanksgiving blir det normala kläder igen, vare sig det är ett vitt linne och shorts eller kjol pösig tröja och bälte. Skärpning Eve!
En enkel outfit by Kenza

Dagens träning.

400 insim
20*25 chooters/ ben/ drill/ ss

4*400 dolme paddel
16*100 4fr 4spec
8*200 fenor ben/ss
24*50 6 av varje

200 avsim


Jag kan säga att min kropp är helt död just nu efter alla pass!
Skönt med ledighet för Thanksgiving.

Dagens träning.

400 insim
8*50 ben
4*100 (minns inte, var något mer sen tror jag)
4*( 3*200 + 3*100 + 3*50 ) Special
200 var 80%
100 var 90%
50 var 100% från pall på tid.
Fick inte byta simsätt under varven, och ingen extra vila mellan heller!
Pang på bara!
15*50 fr dolme paddel
200 avsim

On my wall.

I'm gonna put this on my wall.
Question is: over my bed or the wall beside my bed?!

DSC vs River.


Första gången vi mötte våra största rivaler, Indian River. Dock är halva laget sjukt just nu, plus att många har slutat så istället för 18 tjejer var vi 8-9 som tävlade. Det säger ju en hel del.
Vi förlorade. Tjejerna förlorade med ungefär hälften så mycket poäng, men tänk då på att de var över 20 tjejer och vi ca 9. Killarna förlorade med 5 poäng.


Mina resultat var väl helt okej. (Inte alls van vid så många lopp på så kort tid).
50fj 25.2
100fj 57.9
100fr 52.6
200me 2.10.0

Vi inledde tävlingen bra med att vinna både tjejernas och killar 4*50 medley lagkapp. Det var gött, och jag kan lova att dom blev lite skraja. De har vunnit Nationals 37 gånger i rad och alltid varit ohotade. Inte längre!

Här är min skönhet.



Har precis packat upp den ur paketet och håller på att ladda batteriet nu. Simon berättade nyss att han ska till Jacksonville den här helgen för att fota lite. Kanske åker med, skulle vara kul att inviga den. För er som inte vet det ska jag även ta en fotokurs tillsammans med Simon och Mattias nästa termin. Tyvärr är det en lektion som är varje tisdag kväll tror jag 6-9. Inte jättebra tid men jag ser verkligen fram emot det!


I morgon kommer Indian River hit, våra största konkurrenter. De har vunnit Nationals 36 år i rad. I år ska vi kicka ass! Jag ska simma 100fr, 100fj, 200me och 4*50me (fj sträckan). Kommer bli tufft, tävlingen håller på kanske 2-3 timmar. Inte van vid så många lopp! Men det ska bli roligt att få lite mer lopp i kroppen. Vi fick inte ens ledigt från morgonträningen. Så ska upp imorgon bitti och gymma, sen skola och sen träning/insim halv 2, vila en timme sen insim igen och sen drar tävlingen igång. HÅLL TUMMARNA!

My baby is here!!!!

Yesterday I got my new camera. Hello Nikon D3000!

Two and a half year.

17 maj 2008 - 17 november 2010

My weekend.


Då har ännu en helg bara svept förbi. Blev en ganska lugn helg. Bio, chill-lördag med laget och picknick bland annat. Plugg var det förstås också, har så himla mycket nu! Så nu ska jag lägga mig i sängen och plugga tills jag somnar. Upp i morgon bitti igen för träning 05.30. Jippie!

// Translate // Then another weekend just swept past. Was a pretty quiet weekend. Cinema, chill with the team Saturday and a picnic amongst other things. Homework it was also, of course, have so much now! So now I lay me in bed and study until I fall asleep. Up in the morning again for training 05:30. Hooray!

Fathers day!

Today is the swedish fathers day! Many thoughts and hugs to my dad :) Love you.

Due Date.


Igår kväll åkte vi och kollade på bio, Due date. Filmen var bra, men inte lika bra som Hangover förstås!

//Translate//
Last night we went and watched the movies, Due date. The movie was good, but not as good as Hangover of course!

Willow Smith.

Will Smith's daughter in Ellen DeGeneres Show. She is only 10 years old, 10 years old!!!


What a man.


Clean!

Jag har precis städat klart mitt rum och hallen, så nu är det skinande rent och några mindre myrliv i detta hus. Deniz håller på att städa deras lägenhet så jag ska passa på att göra två online prov i engelska. Good luck to me!
T-shirten på bilden är förresten en av alla kläder vi fick. Ska lägga bilder på alla nya kläder senare, när jag fått min kamera. Gillar inte den loggan, man ser inte ens att vi är DSC. Bra där!

Skydive.

Nu har dansken, Mattias och Granger gett sig av för att hoppa Skydive! (Hoppa från ett flygplan). Kanske åker dit och kollar landningen. Shiiiit, va rädd jag skulle vara! Good luck guys!

Dagens träning.

Eftersom det är fredag var det dax för time trials igen..

400 insim
10*75 ben/drill/ss, 1 vf 1 medley
6*25 1-3


200fr
(jag hade 1.56.4, vilket motsvarar 2.09 höga).
9*100 dolme
8*50 medley
200 avsim

Dagens traning.

Gardagens eftermiddagstraning blev riktigt go. Eftersom vi skulle ta lagfoton sa korde vi ett riktigt "Sverige pass":

400 insim
8*50 ben
4*100 drill/ss
6*50 1-3

Syra: 5*100
#1-3 fr
#4-5 choice
(Fr: 54.3 55.3 54.5 55.2, Br: 1.09.3)

12*75 arm avsim


Bokat och klart!

Då är det bokat och klart! Den 23e december flyger jag och Deniz från Orlando till New York och blir borta några dagar. Hittade hotell mitt i smeten, precis intill den stora julgranen och inte alls så långt ifrån Time Square. Några som har några tips på vad vi måste besöka? Ska planera in i minsta detalj vad vi ska göra! Och då har jag förhoppningsvis min nya kamera med mig och kan ta superbra bilder!

Soon you are mine.


New York.


Jag var väl dum som trodde på det som Deniz sa. Självklart lyckades han titta fel på priset och det blev för dyrt för vår budjet. Men vi hittade ett annat hotell, inte lika exklusivt, men väldigt centralt och passar utmärkt! Ska prata lite med coach Kristin imorgon om hon har några tips, dom bodde ju nämligen där tidigare.

//Translate// I was probably foolish to believe in what Deniz said. Of course, he managed to look wrong on the price and it was too expensive for our budjet. But we found another hotel, not as exclusive, but very central and is perfect! Will talk with coach Kristin tomorrow if she has any tips, they lived there before they came to Daytona.




Good Night!

Christmas.

Som några av er vet så ska jag och Deniz stanna kvar i staterna över jul. Nu har vi börjat planera lite vad vi ska göra under dessa dagar, och vi kom upp med idén: NEW YORK! Har hittat flygbiljetter för ca tusen kronor, och hotellet var inte så himla dyrt det heller. Ligger precis intill Times Square. Kan det bli mer centralt eller? Jag hoppas verkligen att dessa planer går i uppfyllelse. Titta bara hur hotellet ser ut:

//Translate//: As some of you know, is Deniz and I stay in the States for Christmas. Now we have started to do some planning what to do during these days, and we came up with the idea: NEW YORK! Have found tickets for about a thousand crowns, and the hotel was not so amazingly expensive, either. Located just off Times Square. What could be more centrally or? I really hope these plans come true. Just look how the hotel looks like:



Sleep all day long.

Efter träningen igår var jag helt slut. Skulle "vila" i 20 minuter till ett two and a half men-avsnitt, men somnade och sov bort 2-3 timmar istället. Bra där!
Träningen bestod av time trials, som alla andra fredagar. 200 medley och 50fj stod på schemat. Förstås fick jag simma i sista heatet så jag inte fick någon vila mellan. Sluttiderna blev alla fall 2.12 och 26.6. Helt ok!


Idag sov jag även bort halva dagen. Vaknade precis efter 3 timmars sömn. Vet inte vad det är med mig just nu, fortfarande trött. Morgonträningen var ganska lugn, jag gillade den till och med. Huvudserien bestod av 50*100.

Nu ska jag plugga lite. PUSS

Swedish meetballs.

Gårdagens middag bestod av hemma gjorda "svenska" köttbullar. Saknar den svenska maten!



//Translate// Yesterday's dinner consisted of homemade "Swedish" meatballs. Missing the Swedish food!

Abercrombie


I veckan när vi gick in i en butik i shopping centret kom en av personalen fram och fråga om vi ville ha jobb. De ringde mig i veckan nu och undrade om jag kunde komma in på jobbintervju för att bli en så kallad store-model. Hur ofta skulle detta hända i Sverige? "Kom in på en intervju för att bli modell för oss!" Svar: ALDRIG!

Traningsfri mandag.

Inte ofta Coach later oss slippa traningar, men idag fick vi hela mandagen ledig! (efter black and blue meet)




Daremot har jag pluggat hela dagen, tyvarr. Hade tankt droppa en data kurs. Data kurserna ska vara supersimpla, latt A, men den har lararen har massa uppgifter! Blir helt galen! Kan inte droppa dne for det kostade skolan for mycket. Sa bara ligga i. Nu ska jag se om vi kan hitta en skjuts hem, jaa saklart jag sitter pa skolan. Hejsvejs!

RSS 2.0