Happy birthday, Marie!

Måste be om ursäkt för dålig uppdatering, men det har varit full rulle hela veckan. Tänkte berätta om helgen lite kort:

Fredag: Efter eftermiddags träningen, som bara bestod av 500 insim plus 8*50fr, så hade vi en mysig filmkväll. Dock hade vi lite problem med filmen, så vi såg aldrig en hel film, men vi såg flera delar istället :P

Lördag: Morgonträning på stranden. Swim-run-swim-run bestod träningen av. Vi började med att simma ut ca 500m förbi en boj och sedan tillbaka in för att sedan springa en runda och sedan simma likadant igen, osv. Detta gjorde vi alltså 4 varv. Hade slagsmål med vågorna till en början sedan blev det rätt lugnt men då oroade man sig istället för maneter och hajar. Daytona är nämligen ett av världens mest "haj-tätaste" ställen. Som tur var stötte ingen ihop med någon haj, däremot maneter. Jag simmade dock bara in i en så det var bra.
Efter det hade jag och Mattias lektion i poolen, water-saftey.  Kallt men nu är det överstökat.
Eric, Deniz, Simon, Marie och Megan kom och hämtade upp oss och sen begav vi oss hem till Eric i Orlando. Såklart blev det shopping och därefter Universal för Halloween Horror Night. Läskigt värre. Dock stannade vi bara i mindre än 2 timmar för Eric och Mattias blev tagna av civilpoliser (låter värre än vad det var) och får inte besöka parken kommande 365 dagar. En kille hade till exempel blivit så rädd inne i ett av spökhusen att han gav en lavett till en av spökena som skrämde honom och därmed fick inte han heller komma tillbaka till Universal på ett år.
Inga ledsna miner för det, vi hade vår egen spökkväll och gotta oss framför Fredag den 13e och Baksmällan.

Söndag: HAPPY BIRTHDAY MARIE! Min rumskompis fyller 20 år och det firades med buller och brak. Började med frukost på en resturang i Orlando. Sedan hem till Daytona för överraskningskalas med hela teamet med tårta, läsk, chips, jello, vattenballonger och sån där plastgrej man lägger på marken och har vatten och såpa på och sen glider. (Som en ruschebana).
Har även hunnit med smått och gått idag som städa, tvätta och prata med mor och folk hemifrån. Älskar det!

Nu börjar jag bli hungrig så ska traska över gatan till killarnas lägenhet för att göra lite middag. Idag blir det kyckling med ris.
Be safe!

Kommentarer
Postat av: Carina

Skäm inte bort dem.Låt de få laga maten eller?

Kul att prata med mej ,va?

Puss

2010-10-11 @ 09:10:36
Postat av: Carina

Knippan hittad .

2010-10-11 @ 21:50:01
Postat av: Evelina

Vilken tur da ar inte pappa sa ledsen langre! ;)



Men sist de gjorde maten sa var inte kycklingen helt klar. De orkar liksom inte vanta pa att maten ska bli helt klar sa de haller upp den liksom. Sa da gor jag hellre maten och sen far de skota disken och dukningen.



Ja det var roligt att prata med dig :D Alltid!

2010-10-11 @ 22:36:47
Postat av: Carina

Ja bara de gör också.Förstår att du vill äta färdig mat.Puss

2010-10-12 @ 11:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0