Ullbergstrofén

Ullbergstrofén


Nu tar jag mitt pick-och-pack och drar till västkusten för lite simtävling. Årets Ullbergstrofé som start imorgon :)


Pic's from Canet- Frankrike

Pic's from Canet-La France

Twilight


Nu har Twilight kommit ut på dvd :) Blir nog att införskaffa mig den, när jag har pengar.
Yesman är också ett måste att se nu i dagarna, likaså Kenny begins ;)

Knäcke någon?

Knäcke någon?

Tränade igår, endast en timme. Efter det blev det mitt vanliga fadder-besök hos mina småttingar. Nytt smeknamn har jag fått också; Tingeling, jaa fråga mig inte varför.
Efter det blev det musik-sim med Lovisa. Och det var inga mindre än självaste John Gunnarsson och Markus Rosenkvist som spelade. Det var mysigt.

För att bjuda på lite glädje en dag som denna, går inte att undgå att skratta!


I miss my D :(

Balfrisyr


Tog en paus i mitt pluggande. Det är mycket den här veckan ska ni veta!
- Prov i internationella relationer plus två arbeten kvar denna vecka, varav en både skrivtlig och muntlig redovisning.
Tog mig tid att hitta en balfrisyr, men nej. Så svårt! Någon som har någon idé?!

Tiden går fort när man har roligt

Tiden går fort när man har roligt

15 maj: Christin kommer hem från Skottland
31 maj: Deniz kommer hem från Australien
3 juni: mösspåtagning
4 juni: Deniz kommer till Norrköping
5 juni: Balen
7 juni: Dop för kusin-vitamin
8 juni: Klassmiddag
9 juni: Stockholm
11 juni: STUDENTEN

Och efter detta väntar det bästa sommarlovet någonsin!
Vet att man säger så varje år, men i år känns det riktigt ut i tåspetsarna att det kommer bli så.


Italien 2007

Årets första dopp

Årets första doppTillsammans med Chrills och Arvid klarade vi av att ta oss året första dopp i söndags. Tidigt, javisst, men vi bestämde oss för att göra det i april. And we made it!
Trots att de andra två anser att jag inte bada, för jag hoppa i en gång och dem två, men det räknas!
Och förstås så blev det moln när vi begav oss mot lillsjön och när vi for därifrån kikade solen fram igen.

Fick hjärtat i halsgropen när det, som jag trodde var en ganska stor sten, hoppade precis framför fötterna på mig och visade sig vara den största paddan jag någonsin sett!!


Rockkarusellen

Rockkarusellen

Gårdagskvällen spenderades i Linköping där jag med trevligt sällskap (Linda, Lollo, Chrills m.m) framhejade våra vänner i Greyhound Quartet. Riktigt rolig kväll med bra musik!
Mellan varje band blev det lite bakgrundsmusik medans nästa band gjorde sig beredda på scen, och vad spelades om inte JACK JOHNSON! Härligt, härligt. Underbara minnen kommer alltid upp.
Hemfärden blev dte allsång i Chrills bil. Bästa var när låten (och den var inlagd av Chrills på hans skiva endast tillägnad en mycket speciell person) kom och det bara sprutade känslor i kroppen på mig.

Bilder från kvällen kommer.

Detta är min kärlek


Solen skiner och våren är kommen. Därför tänkte jag bjuda på mer kärlek,
detta är min kärlek.

Essenouto Sprint

Helgen spenderades i Motala, Essenouto Sprint.
Ganska bra resultat om man tänker till min träning just nu.
(Bilden från 50 br finalen)

Nära dödenupplevelse

Jaa jag tror min blogg börjar få en nära dödenupplevelse nu i dagarna.
Blir det mer än så?

Thank god is friday?

Thank god is friday?
- vet jag faktiskt inte.

Sovmorgon till 10. Svenska lektion som inte alls gick bra, bajs på den. Sen religion som jag åkte hem och gjorde grupparbetet på. Alla dessa grupparbeten gör mig galen!!!!

Nu ska jag dra mig iväg till jobbet för att tjäna lite pengar i 6 timmar, ensam!
Imorgon blir det troligtvis Motala och likadant söndag. Första tävlingen efter JSM. Ingen som helst aning om hur dte kan gå. Men resultaten gör mig inte så mycket just nu.

Lillebror åkte in till akuten idag. Njurstensanfall igen, stackar'n. Hope everything is well.

Nu ska jag ta på mig min trench, mina ballerina och mina wayfarer för att se lite vårig ut medan jag susar med min gamla pärla mot stadens badhus. Hejdå!

Canet en Roussillon

Canet en Roussillon
Här följer den lilla rapporten från påskens träningsläger:

Veckan i Frankrike var mycket positiv.
Flygresan dit gick bra, förutom prat från personalen om nödlandning efter att en dam svimmat och fick syrgas plus att en passagerare (doktor) fick hjälpa till att få henne vid liv. Men vi kom tillslut fram. Seg bilresa dock.
Lägenheter med 6 sängar på 4 pers, joo man tackar. Helt klart dugliga.
Träningsanläggningen var bra, träningen hård hela veckan. Känns i kroppen nu kan jag säga, (sjuk 4 veckor och sen drar igång med ett träningsläger - ack ack).
God mat bjöds det på, lite onyttig frukost (observera att till och med jag lade märke till det som inte har den nyttigaste frukosten venligtvis), och så klart baguetter i mängder! Vädret bjöd på både sol och moln. Blev inget badande i poolen eller stranden. Ni kanske förstår varför om jag säger att vi gick i shorts och tröja och fransmännen gick i långbyxor, tröja, jacka, halsduk och glodde som fan. Dumma turister(?)
Blev inget Barcelona som det var tänkt. Istället skulle vi spela bowling, men gick inte så bra eftersom hallen hade slagit igne och var numera ett rukel. Därför blev det shopping, eller shopping och shopping, i en liten stad. Inget att ha direkt.
Varje kväll avslutades tillsammans med lekar/ underhållning. Jag och Björn stod för första dagens underhållning vilket bjöd på Skattjakt! Sen blev det maffia nästan varje kväll, och sista slog vi till på charader. Och vad fick jag då, "Therese Alshammar tappar en tand".
Havet, låg enligt vårt pm 1,5 km från vårt boende. Men jag malin och linda anser att det var längre, tog oss kanske 30 min om inte mer att ta oss dit. Dock inget bad, fransmännen kollade redan så konstigt på oss halvnakna turister. Alltså ett läger utan bad i havet, ack ack när hände det senast?

Jaa har inte mycket mer att påpeka om lägret. Var ett lyckat läger med sammanhållning. Bilder har som sagt Slettch, så när jag får dem kommer nog en liten uppdatering. Men bjuder på lite bilder från min kamera, enjoy!

Jag vid havet
Poolområdet vid lägenheterna

Träningsanläggningen, Linda visar tydligt att det är en SIM-anläggning

Home sweet home

Home sweet home

Då var jag hemkommen från La France! Riktigt lyckat läger tycker jag allt, dock kunde vi fått bättre med vädret men ska inte klaga. Orkar inte berätta nånting om det nu, får ta ett långt inlägg om det någon annan dag om jag hinner.
Kom hem och sen for jag med pappa och hämtade lillebror som också varit på läger, men på åland, -ackack sjukhusbesök för lillebror men det var inte det värsta under lägret, tydligen treadje världskriget också..

Kom in till min saknade säng i mitt rum och vips har påskharen besökt mig och lämnat miglite smått och gått :) Tack tack!

Nu orkar jag inte sitta här mer. Kommer som sagt ett lite mer detaljerat inlägg om lägret osv om jag orkar. Hade med mig kameran, plus att slettch hade sin superduper kamera som jag kanske kan få ngra bilder av och dela med mig här av :)
Men för nu, GOD NATT

Bloggbreak

Bloggbreak

Som det var sagt, det kommer bli en liten bloggbreak nu. För det första ska projektet vara inlämnat på fredag, och som alla andra kommer jag sitta med det i princip hela dagen imorgon. Plus att jag ska hinna packa och fixa här hemma inför resan till Frankrike på fredag morgon. Det är mycket jag ska hinna på så kort tid kan jag säga..

Dagens: Inte speciellt rolig dag, varken humöret eller något annat :P Efter skolan blev det worki-worki. Lugnt och hyffsat roligt, endast 2 timmar. Sen hem för att hämta studentmössan som kom med posten, liite stor men så blir dte när man knappt kunde testa. Fick även hem mina beställningar från Nelly.se. Kände att jag behövde en klänning inför sommaren, då man ska vara lite små fin, som mormors 70års kalas :) Plus en balväska, sen fick jag ju en klubba på köpet också! (som min bror glupskade i sig innan jag ens hann säga ja du kan få den)


Klänningen från Nelly

Nu ska jag glupska i mig lite snabb energi, brownies, och sedan börja med packningen! So long, ses när jag kommit hem från Frankrike och förhoppningsvis lite solbränd, tränad och inte allt för död!

RSS 2.0