Första dagen på den nya veckan

Första dagen på den nya veckan

Vaknade ganska tidigt idag. Klockan 8! Men låg dock kvar i sängen till nästan 9. Sen följde jag mamma till tandläkaren, hon var nog lite rädd den här gången också ;) Sen gick jag ner och skulle köpa resväskan, men butiken hade upphört. Kul. Nu får inte Deniz nån resväska. Sen vandra jag runt lite i Knäppingen och prata lite med personalen inne i de små butikerna. Där skulle vara gött att få jobb alltså. Underbart mysigt ställe, och med alla caféer. Superduper-mysigt!

Träningen gick bra idag. Jobbigt, men höll. Sen var det säsongsplanering. Någon som vet ett land vid Medelhavet som inte är svensktalande och dit inte ryanair flyger? ;D Dit ska vi nog alla fall!

Nej nu ska jag sova. Upp vid kvart i 5 imorgon och cykla ner mot badet för löpning med Erik. Hoppas han inte är lika tuff på löpningen som på flowingpassen..
God natt,


Åh lugna härliga söndag

 Åh lugna härliga söndag

Sitter och läser lite teori. Jag blir så sömning utav det!
Idag har jag varit på gymmet tillsammans med Sebbe. Sen skulle vi till stan och köpa en resväska, men det var stängt. Stod en lapp också: "sista veckan, butiken upphör" på dörren, men jag hoppas den har öppet imorgon :S Sjukt bra, halva priset på allt i butiken. Me liike!

Ikväll ska jag spendera några timmar på badet, som vanligt. Men ikväll är det kick-off. Jag och Simon ska ta hand om mina små Braxare. Ibland är det allt roliga alltså :) Tingeling is back!
Just det, vet inte om jag sagt det men på onsdag börjar jag som simskolefröken :) Då har jag lite jobb i veckorna alla fall, 3 timmar :P haha. Ska jobba tillsammans med Christin så det blir roligt!

Saknar min prins!


Magic fingers

Magic fingers

Kom precis upp från ett helt misslyckande till sallad. Världens godaste sallad, den hittar ni hemma hos familjen Hekmati. Åh jag saknar den redan! Jag gjorde nyss ett försök till att göra en likadan. Slutade i katastrof. I don't have the magic fingers..

Annars har jag umgåts med pappa idag. Åkte in till stan och gick och leta efter en 50års present till hans kollega. Efter några löpningar till parkeringen för att lägga i mer parkerings pengar hittade vi till slut presenter. Så mätta och belåtna åkte vi hem :)

Pluggat lite teori och pratat med Deniz. Känns så fel att de bara har ätit frukost idag liksom. Men 6 timmar bakåt är inte så farligt mycket. I miss him!


Ibland är jag inte riktigt mig själv..

Ibland är jag inte riktigt mig själv..

God dag allesammans!
Idag känns det inte som det riktigt min dag. Vet inte varför men mitt humör känns lite halvt.. Därför grubblar jag djupt över om jag bara ska ta en ordentlig hemma-sittar-kväll med mängder av onyttigheter och bara lata mig, eller om jag ska ta tag i mitt liv och gå ut med några. Det är ju trots allt sista dagen på frackveckan för mina små vänner.. Men frågan är ju hur pepp jag kommer att vara.

Idag har jag läst teorin mest hela dagen. Åkte till Medicin centrum för att boka tid och sen mötte jag upp mamma på HC. Där träffade vi även Frida och den blev en lite uppdatering om allt i livet. Länge sen man såg henne! Fun, fun.

Tråkigt inlägg, bäst jag lägger av..

28 augusti 1989

28 augusti 1989

Idag skulle Simon blivit hela 20 år gammal.
Grattis storebror!

The night is still young

The night is still young

Det var ett riktigt Eve-hatar-pass idag, och det gick skit. Det är vid såna tillfällen man inte riktigt förstår varför man lägger ned så mycket tid på just simning. Men det lönar sig ju i slutändan.
Efter träningen åkte jag, Sebbe, mamma och pappa till kyrkogården, (som vi alltid gör den 28e augusti men mamma jobba imorgon så därför blev det av idag).

Kvällen spenderades på Världens bar tillsammans med Christin och hennes vänner. Riktigt roliga och trevliga töser det där alltså :) Goa och glada, sånt gillar jag.

Har hunnit med en "speed-dejt" på msn med Älsklingen i Daytona också. Eftersom han inte skaffat sig någon blogg eller resedagbok än så står jag lite för uppdateringen då(en snabbis);
Efter att planet landat i usa tog det endast två timmar innan han var färdig med passkontroll, fingeravtryck, visums-koll, hämta väskorna och allt. Efter lite oroligheter hittade han tillslut coach Steve Lochtes dotter som skulle skjutsa honom till skolan/ lägenheten. Lägenheterna var väldigt stora och bra.
Mer får ni nog läsa er fram när han uppdaterar sig på nån sida. Men nu vet ni att han är framme och mår bra :)

Själv ska jag sätta på ett avsnitt prison break, som jag för övrigt b;rjar tycka är lite smått utdraget, och somna i min säng med froggi.
Sleppy sleppy

First night

First night

Sov väligt tung inatt! Satte på högsta volym på mobilen för jag skulle vakna när Deniz skicka sms. Men vaknade inte! Han kom alla fall fram save och fick mig en uppdatering om lägenheten idag: typ större än mitt hus och han sa att var riktigt nöjd med den. Jag vill med!!!

Dagen började med ett gympass tillsammans med mamma. Har börjat komma in i gymandet, bara jag inte blir en biff ;) Kollde gruppträningsschema också. Tror att jag ska testa på Bodypump nästa vecka!
Efter det cyklade vi till körskolan och bokade massa körtider och sen mötte vi upp Sebbe. Sen blev det arbetsförmedlingen och till sist handla. Så jag har hunnit med en hel del idag faktiskt! :)


Mina nyinköpta supersköna tights från bikbok


Nu ska jag sätta mig på cykel och åka till träningen.
So long!

Froggi saves my nights

Froggi saves my nights

Träningen var ganska rolig idag, själva passet, dock inte så mycket skratt och glädje som det brukar. Alla börjar ju försvinna sakta nu.. Men jag simmade på bra, kändes bra alla fall.

Liten uppdatering om hur hösten blir. Planerna var att bosätta mig i Göteborg ett tag framöver, jag tycker om den staden. Men så är inte fallet nu. Det blir att bo kvar i Norrköping. Försöka hitta ett jobb, vilket är förbaskat svårt just nu men jag fortsätter mitt sökande. Bo kvar här hemma i mitt radhus med familjen och fortsätta med simningen. Det aktuella just nu är väl körkortet.
Men tro inte att jag inte kommer åka till Göteborg bara för att jag stannar. Älskar staden och finns underbara människor där som jag bara måste träffa lite då och då :)

Nej, nu ska jag kolla lite prison break och somna till det, samtidigt som jag ligger och kramar mjukis grodan med D's parfym på.
God natt

Time goes by

Time goes by

04.45 ringde Deniz mobil imorse, redan då kände jag klumpen i bröstet. Att först se honom ta farväl till sin familj var illa nog att tårarna föll. Hela vägen i bilen njöt jag  av att vara i hans armar. Väl framme på flygplatsen brast det ut i gråt. Det hemskaste farväl jag varit med om. Man vänjer sig aldrig vid att ta adjö till någon man älskar.
Nu är han, pojken i mitt liv, ute i stora vida världen och reser till det stora landet i väst. Florida, det tackar jag dock inte nej till att semestra i. Men en sak vet jag, han kommer klara det galant :)

Och den ständiga frågan: men hur blir det med er om han flyttar? Bara för att jag ska slippa ta det svaret om och om igen; det är självfallet att vi håller ihop. Vad är det för kärlek att bygga på om man inte klarar av svåra stunder här i livet, om man inte klarar av att vara ifrån varandra? Jag skulle aldrig göra så han inte skulle få nå en av sina drömmar sen barndomen, alrig!
Men givetvis kommer det rinna en tår ned för min kind då och då. Men det är bara saknaden av honom. Jag är så säker på oss och det vet jag att han med är. Alltid tillsammans oavsett avstånd.

Äkta kärlek varar längst.

Ursäkta mig.

Ursäkta mig.

Ojoj, dåligt uppdatering av mig igen. Men tror det blir lite av en bloggpaus nu i slutet av sommaren.
Simningen har dragit igång. Och vad ska vi göra imorgon om inte 3 mil cykling, springa 5km och simma 1500m, troligtvis i sjö.. Hjälp mig!

Igår blev det bowling med Deniz, Sebbe, Ante, Linda och Malin. Ja ni hörde rätt, Eve spela bowling. Ush, men trevligt sällskap var det alla fall. Reultatet: en söndrig tumme.

Snart ska jag sätta mig på cykeln och dr iväg mot träningen tillsammans med Sebbe och Deniz.
Annars har jag inte hunnit med mycket idag, förutom HALKAN!
 Hade första körlektionen igår och den resulterade i halkan idag :P haha. Roligt, men tycker folk överdriver hur rolig den är. Men man behövde ju inte vara nervös innan om jag säger så.

Nej nu ska jag kila, kommer mer uppdateringar så småningom :P

Nu är jag hemma igen.

Nu är jag hemma igen.

Nu är jag hemma igen.
I Norrköping till och med.
Uppdatering från Tunisien kommer.
Men jag kan säga en sak: Det är skönt med semester!

Friday I'm in love.

Friday I'm in love.

Dagen började tidigt med att åka till arbetsförmedlingen på ett möte om att skriva ansökshandlingar. Kändes som det skulle vara jätteonödigt innan, men efterår kände jag mig störst, som om jag kunde få vilket jobb som helst! (nästan). Till och med Deniz var lite avvis på att jag kunde så mycket ;) Så idag har jag skickat iväg ett CV, vilket tog evigheter. Sen hittade jag en superbra annons. Men hinner inte in till stan med den idag, så får ta det direkt när jag kommer hem. Fan det jobbet skulle jag verkligen vilja ha!
Kebab blev det idag med. Inte så jättegod. Vasa-kebab är fortfarande utklassande godast :)

Nu ligger Deniz och sover över hela sängen och rycker som en duva! (tänk deras nacke). Ska nog ta och packa ihop lite grejer och sen hoppa in i sängen bredvid honom.

FÖR SNART SÅ ÅKER VI :D

Imorgon bär det av!

Imorgon bär det av!



Nu är jag i storstaden igen. Göteborg för er som inte fattade det :P
Och imorgon kväll lyfter planet till Tunisien!!!!
Underbart - sol, värme, bad, utfykter - allt tillsammans med älsklingen!

Dag med lillebror

Dag med lillebror



Åkte till badet med lillebror. Tänkte först gymma, men orka inte. Simma? Nej orka inte det heller så vi plaskade runt lite i bassängen bara. Skönt. Skönt att vädret har vänt :)
Nu ska vi ut i trädgården och spela kort :)

En glass i solskenet

En glass i solskenet

En glass i solskenet, det är underbart det. Idag blev det en glass, dock inte i solskenet eftersom denna sommaren har inte med sig soliga dagar. Mycket trevligt var det alla fall, tillsammans med Linda :) Vi hade mycket att prata ikapp. Köpte mig även en ny kofta. Men är osäker, kanske byter tillbaka den.
Dagen startade med ett simpass tillsammans med mamma alla fall. Första simpasset, det kändes. Annars har jag mest städat och fixat och donat med smågrejer. Har även börjat ta fram det ena och det andra inför resan. Ser verkligen ut att bli av nu :D Jihoo!

Jag är på jakt efter en skinnjacka till hösten. Jag tror jag hittade den perfekta, till ett superduper pris, ikväll. Dock har vi inte den butiken i Norrköping, men förshoppningsvis hinner jag springa in och titta när jag kommer fram till Göteborg på torsdag.

Just nu sitter jag och degsurfar här och tittar lite på hajen och nån film på 3an som jag redan sett. Funderar på att göra något mer vettigt, som att gå ut i förådet och leta fram en resväska. Eller läsa män som hatar kvinnor. Eller varför inte titta lite på teorin?

Tunisia

Tunisia

Nu sitter jag här i mitt ostädade rum. Ensam. Deniz tog tåget hem idag, och jag bestämde mig att vara kvar några dagar till i staden. Åker nog ner till göteborg igen vid onsdag-torsdag någon gång. Förhoppningsvis blir det ut och resa på fredag! Nu väntar Tunisien som det ser ut. Vi valde bort Cypern, vill inte riskera svininfluensan heller.. Det blir första landet i afrika för mig också. Wuoowuoo!



Helgen spenderades på landet tillsammans med hela familjen. På lördagkvällen kom familjen Lindh och det blev middag och kubb och spel i mängder. Trevligt trevligt. Har för övrigt fått tusen myggbett efter helgen. Endast ett har gått hål. Jag hatar myggor!!

Tror det vackra vädret är påväg nu också. Ser så ut om man läser tidningen. Men NT, bör man lita på dom?
I wish..