Vilken kväll

Vilken kväll
Tjejkväll med brudarna i klassen
, blev det på tisdagskvällen. Började med tacos och prat och skratt i mängder. Sen blev det tipspromenad med frågor som vem river mest, vem suger bäst och vem rullar bäst? Mitt girlpower-team vann förstås ;) Sen blev det efterrätt och mys. Riktigt roligt att träffa alla tjejerna igen!
Efter det drog jag och Sanna till Vilbergen för vi skulle på förfest innan Palace. Men när vi kom dit får vi reda på att festen är inne i stan, och bussarna slutat gå!!! Blev en låång vandring in till stan för sen Palace ett litet tag. Väldigt konstig utgång om vi säger så.

Igår klippte jag Deniz också :D Det blev vääldigt kort, men men. Hade väldigt lust att ta trimmerna faktiskt..
Hann även med lite gym igår med både Deniz och Sebbe. Körde riktigt bra pass faktiskt! Efter det lekte vi och kasta boll ute i bassängen.

Idag blir det nog en lugn dag. Mami och papi kommer hem ikväll också.

Nu ni!

Nu ni!

Nu ska jag klippa Deniz. Wouhwouh!
Undrar hur det här kommer sluta :D

Hemma i staden igen.

Hemma i staden igen.

Japp då var jag hemma i staden igen. Denna gången en ensam resa hem. Deniz for till Stockholm för ambassaden och kommer hit imorgon. Imorgon blir det också tjejkväll ute i Kolmårdenskogarna. Det ska bli roligt, ett tag sen man såg pinglorna!
Sen blir det nog utgång på kvällen, men återstår att se..

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen mysa ner i sängen med chips och film :)


Party party party

Party party party

Gårdagens utgång var nog den konstigaste nånsin. Började hemma hos Gustav, där det alltid spårar ur. Men det var bara sjukt roligt. Roligt att se Gustav, Henrika och Maria igen :) Sen kom tre taxi och vi åkte in till stan. Först till Trädgårn, men där kom inga 90:or in, så det var bara att gå vidare. Då gick vi till Nef, vilket tog typ en timme (ställena ligger ganska nära varandra). Där blev vi också nekade. Så då satt hela gänget utanför och visste inte vad vi skulle hitta på. Men jag och deniz bestämde oss för att åka hem, vi hade haft en skitrolig kväll så det var bra :)


Gustav, Rawecki, Deniz och Archie.

Världsrekordsimningar

Världsrekordsimningar

Sitter och kollar på simningarna nu och ingen mindre än
Sara Sjöström sätter VÄRLDSREKORD på 100 fjäril!!!!
Det är fan stört alltså. Så himla roligt för henne :)
Och sen världsrekord i andra grenen, vad är det här?!


Status: Arbetslös

Status: ArbetslösJapp, där är min fina groda som Deniz vann åt mig på Liseberg!
Förövrigt var det sjukt länge sen jag var på Liseberg. Hade typ glömt bort hur roligt det egentligen är. Åkte nästan allting. Tyvärr var det rätt så fett med folk plus att Kanonen gick sönder, men hann åka den en gång alla fall :D
Åkte "Uppswinget", och för er som inte åkt den: ÅK DEN INTE!!! Sjukt läskig! Dock är jag höjdrädd plus att mitt "bälte" satt inte åt ordentligt så det var sjuukt läskigt..

Idag då. Har hunnit varit hos arbetsförmedlingen, så nu är jag inskriven som arbetslös. Känns inte för bra :P haha. Ikväll blir det Liseberg igen, men inga karuseller. Bara träffa PH och Raweki :)

Nu ska jag göra mat!
Tjohej!

Dagens idag

Dagens idag


Dagen började stadigt med ett gympass idag också. Bra nu när man fått i sig mycket dålig mat under sommarlovet ;) Sen blev det stan en snabbis. Tänkte köpa mig en tröja jag spanade in igår. Tror ni inte den var slut då eller!? Igår fanns det hur många som helst och idag var varenda slut. Inte roligt..

Sen har jag också utklassat Deniz på Backgammon under de senaste dagarna också. Nybörjartur? HA, jag är bäst!
Ikväll blir det nog lite mer utklassning och sen tjocka i oss chokladpudding med vaniljsås och chips :D -Gympasset försvinner..

Imorgon blir det LISEBERG tillsammans med Deniz, Bill och Malin :) Sen åker vi nog ner tillsammans till Båstad och Malins hus.

Vuxenpoäng

Vuxenpoäng

Mår inte för bra idag. Magen värker som utav helvete.. Men det stoppar inte mig!
Åkte in till stan efter vår sena frukost för lite inköp av bläck till skrivaren plus en tröja till moi :) Sen blev det till att gymma. Kommer säkert ha träningsvärk imorgon. Som sagt, inte så tränad längre.

Deniz -sovtutan- ligger just nu och sover (typ med boken i handen). Själv har jag precis läst lite i "Män som hatar kvinnor". Kommit en tredjedel typ, det är bra för att vara mig :D Ska börja läsa massa nu när jag inte har nån skola längre ;)
Ska skriva ett CV med. Mitt gamla ligger på datan hemma som är total kraschad. Så blir det nog arbetsförmedlingen i veckan. Läskigt vuxet..

Nej nu ska jag hoppa i sängen och väcka sovtutan!


Madonna någon?

Madonna någon?


Fin bild från vår rundtur i Malmö. Mamma och Deniz "leker" amerikansk fotboll :)


Framme i Göteborg nu. Lill-Håkan kom springandes och välkomnade oss. En lugn kväll framför oss.

Är någon ute efter biljetter till Madonnas konsert förresten?? (8 augusti) 
Har i såna fall några biljetter som kan köpas :) Bara skriva en kommentar och komma överrens om ett pris.

Uppdatering från Kristianstad

Uppdatering från Kristianstad

Uppdatering från Kristianstad. Sitter i storebrors lägenhet och väntar på lite lunch innan jag och Deniz sätter oss på tåget mot Göteborg. Vi anlände i torsdags kväll då det bara blev till att krypa ned i sängarna, efter den långa bilfärden full med "20 frågor" - Mamma var sämst!
På fredagen steg vi upp med tuppen och åkte till Malmö för att titta lite på Sum-sim. Träffade lite oväntat folk också. Bland annat Bella-plutten :D Saknat henne! Inga höjdar simningar från NKKs sida, men roligt att titta alla fall :)

Nu spöregnar det ute. Tråååk svenskt väder! Men gör inte så mycket när man ändå ska sitta i ett tåg jäättelänge.
I veckan blir det som sagt Göteborg, men drar oss kanske ner til Båstad för några dagar också. Det blir väl upp till vädret..

Håll tummarna för RIKTIGT sommarväder nu!

Hello Bitches!

Hello Bitches!Igår kväll fick jag äntlin träffa Hägle-ponken igen :D Loong time ago! Det blev smultronstället tillsammans med Chrills, Erik, Arvid, Deniz och Häglish. Mycket trevligt. Straxt före det kom min skellefteåbo till kusin hit på middag, inte sett henne på kanske 5 år.
Gick upp på berget, precis intill som jag inte vet vad det heter - Ramunderberget kanske?, där jag aldrig varit tidigare. Och shiet vad andfådd jag blev. Riktigt högt, höjdskräck på den.

Dagen däremot spenderades på badhuset till en början. Plask och lek i solskenet, sen gå hela vägen hem (inte bra att cykla med punka på cykeln). Men tog en pause på hagebygrillen med en kebabrulle :) Yummiee!
Och jag slog pers på vägen hem! 129 hickningar i rad, den ni! Deniz tyckte dock det var lite småjobbigt att räkna efter ett tag ;)

Nu blir det nog lite "ett träd kulle", jag är så fast!

She is back

She is back

Nu sitter jag i Göteborg, precis kommit hem från Stockholm (och tåget som gick sönder på vägen - jävla sj). Var på DM-festen där, första gången. Roligt med allt folk och sådär.
I söndags tog SM slut och dagen slutade med käka italienskt och present öppning till efterrätten. Mys :) Nu är det bara 363 dagar tills jag blir 20, tjohoo!
SM då, själv var jag inte speciellt nöjd, men vad hade jag väntat mig? Min tränare var jättenöjd med mig så det var bra. Diskuterade även "my future" och det låter bra, måste hitta mig ett jobb nu bara!

Snart ska jag hoppa in i duschen för att göra mitt fettiga hår rent :P Sen blir det film-mys med chips och imorgon blir det stan på dan och sen party hos tomten. (håkan var riktigt avundsjuk när vi sa att vi skulle till "tomten" imorgon xD)


RSS 2.0