d&e

d&e

Nu sitter jag här igen, och med här menar jag i lägenheten i Göteborg :) Detta kan jag ju skriva nu, vågade inte i förra inlägget ifall mr D skulle in och kolla mig blogg under resan och sina 7,5 väntetimmar i London ;)
Och nu är han alltså hemma :D iihhh!!!!! Otroligt skönt!

Dagen har varit fullspäckad; bada och bygga sandslott, karneval och jordgubbar, kasta frisbee, spela fotboll, kul-kastning, gunga och mycket mera. Ni kanske förstått att jag tillbringat min dag med mini-Håkan :)
Sen bar det av till flygplatsen och vänta in grabbarna. Håkan är väldigt rolig när han sover i bilen förövrigt, huvudet åker åt alla håll xD
Fick sitta där på flygplatsen väldigt länge, sen kom Gustav och Archies mammor och Henrika, så fick lite mer sällskap :) Sen såg vi dem!!! Tjohoo! Mycket kramar och väldigt många glada skratt och leenden, härlig känsla att se så många så glada på en gång! Obeskrivligt..

Ikväll blir det nog bara lugna kvällen. Tror inte min hemkomna pojke orkar med så mycket mer. Men skönt det med. Imorgon blir det nog hemfärd, måste kolla bussarna. Mor vill ha hem mig fort, jag tror hon saknar mig allt! och hon fick förövrigt sin morsdag-present lite tidigt, i fredags kväll. Mörkblå halvlång bomerang byxor som satt ganska bra ändå, tur :) Roligt att köpa kläder åt henne nu, speciellt när hon gått ned så mycket i vikt. Inte lika roligt att hon krymper ur alla så fort...

Nu ska jag umgås med den snyggaste pojken i världen :) .. och snällaste!

The day with the big D

The day with the big D

Soligt soliga dag! Däremot blev det inget njuta av solen för mig idag, det var mer "bort med dig jävla sol"..

Fick lite inshoppat idag: randig klänning med lite marin-stuk från ginatricot och ett blå/grön jättesött linne från weekday :) Fanns väldigt väldigt mycket mer som jag spanade in som jag ångrar så mycket att jag inte köpte! Men tiden fanns inte till. Kanske blir en shoppingrunda till snart, återstår att se.
Och vem stötte jag ihop med idag på stan om inte Bobby Oduncu ;P

Imorgon är dagen med stort D, Dagen Då Deniz kommer hem :D iihh! <3<3<3
Och inte bara det, imorgon SKA jag njuta av solen :)

Mormor Barbro

Mormor Barbro

På söndag är det morsdag och därför ville NT göra ett repotage om min käre mormor. Kolla i dagens personligt i NT :)!


Och till och med jag var med i repotaget. Men jag antar att ni inte känner igen mig, men jag är den inringade personen. Typ 3-4 år så kanske därför ni inte la märke ;)


GLÖM INTE MORS-DAG PÅ SÖNDAG! :)

Flyt

Flyt


Snart ska jag dra mig mot badhuset för att jobbelijobba lite. Tillsammans med lillebror idag, så då får jag bossa ;) Fint väder ute, solen skiner, så det lär vara skapligt med folk vilket betyder att man inte hinner med att läsa Fredag och Klick! - det bästa med fredag och helger :)

Lägg märkte till min otroligt fina jobb-tshirt. Vet inte hur många kunder som sagt "Jasså har du flyt idag??!!" ..
och inte alla gånger jag kopplat..

Detaljer

Detaljer
Steg upp tidigare än tuppen, klockan 5! Yes morgonträning för hela slanten.
Nu ska jag ta mig cyklandes till skolan. See you!

Hundratals tokiga damer

Hundratals tokiga damer

Yes, Vårruset är precis avklarat. Fick ett telefonsamtal av mor och hon var nöjd med sina 35 minuter. Duktigt mamma!
Blev träning idag och så himla dåligt väder, kallt och ruskigt. Fick gå upp tidigare för jag skakade så himla mycket. Ibland är det bra och vara liten ;) haha.
På cykelturen hem åkte jag förbi uppvärmningen till vårruset. Alltid lika roligt att se de hundratals tokiga tanter, damer och flickor som skuttar och har sig till friskis&svettis-instruktörernas rörelser. Kände att hela marken skakade när jag cyklade förbi!

Imorgon ska jag försöka ta mig upp och till morgonträningen. Vi får se hur det slutar. Inte det lättaste att gå upp klockan 5 när man har haft sovmorgon till 10 varje dag.. Annars bjuder morgondagen på skola och jobb. Kanske kanske, om vädret och öppettider bjuder till, smultronstället :) Premiären!

Nej nu ska jag lacka naglarna :) PEACE


Sommarn 2009 på ingång..

Sommarn 2009 på ingång..

Igår var jag med om en nära-döden-upplevelse kan man säga, det kunde slutat riktigt illa. På väg till jobbet cyklade jag på trotoaren precis intill vägen. Cyklade helt snett för det blåste så förjävligt, och sen vips så kommer en vind och fångar upp mig och cykeln och styr ut mig rätt i vägen!!! Och jag kunde inte cykla tillbaka. Sån tur va kom ingen bil. Men såg hur människorna som gick på andra sidan glodde så jag försökte styra över lite snyggt till andra sidan av vägen så det såg ut som jag hade full kontroll på situationen. Vilken räddning..

INGET MER I SKOLAN! Nu är det helt finito! Hade det sista idag, oppositionssemniariumet, vilket gick hyffsat bra tror jag. Så himla skönt. Nu är det bara fokusera mot helgen, balen och studenten.. iiiihhh!! Dock går det rykten om att vi kommerfå en uppgift över helgen i svenska c, jag hoppas för all del att Ann-Katrin är snällare än så!

Säg mig.. Hur underbart är inte detta????:


Det närmar sig..

Det närmar sig..

Nyss hemkommen från jobbet, skönt att sommartiderna har börjat! Blir inte mycket till inlägg nu, har oppositionsseminarium imorgon första lektionen som jag måste ta tag i nu. SISTA UPPGIFTEN I GYMNASIET! Det är sjukt :D!! Tog mig bara en lite paus för att kolla igenom bilderna jag fick av Hultberg från Ullbergs trofén. Därför bjuder jag på en :)


Fin till vardags?!

Fin till vardags?!

Tredje inlägget för dagen, ojoj inte dåligt! Har hiskeligt tråkigt nu. Vill ut i det sköna, men alla har skola eller jobbar, och vissa är redan brända av solen och kan inte vara ute. Behöver inte nämna några namn men.. *host* LINDA *host* haha!
Naj men då lägger jag upp en dagens bara för skoj skull :) Dagens inspiration: Elin Kling.


Linne med knappar bikbok, shorts/ avklippta jeans monki, avklippta strumpbyxor


Idag vågade jag på mig shorts! Tycker inte att det är många som vågar klä upp sig till vardags eller så heller för den delen. Jag en av dem. Man ska vänta med att använda den nya toppen man köpte till något speciellt. Använd direkt istället! Man kan vara fin till vardags med :)

Final countdown

Final countdown

5 dagar tills deniz kommer hem

8 dagar till mösspåtagning, och därmed är student veckan igång

10 dagar till balen

16 dagar till studenten

YEEEES! Då var jag klar med pluggandet.. Eller okej där ljög jag, har en sak kvar men den återstår at göra ikväll då pappa kommer hem så jag kan få lite hjälp. Annars: FINITO!
Blev att sitta ute i solen ett litet tag alla fall. Tills den där frunktansvärt stora humlan, (bålgeting kanske?), kom och jagade iväg mig. Jaa precis- jag är en sån som springer ifrån humlor, getingar, bin och alla såna saker!

Midsommarnatts dröm

Midsommarnatts dröm

Nu ska jag ut och sätta mig i solskenet. Måste passa på nu när solen äntligen hittat till Sverige i några dagar. Blir att rå läsa inför FN-debatten imorgon, jag är nervös!
Men en solig dag som denna så bjuder jag på en superbra Håkan live på skansken, Midsommarnatts dröm!

Sunny day

Sunny day


Bilden föreställer mig när jag hoppar från berget ned i sjön, if you didn't notice

Varje dag börjar med att jag går ner och tittar på första sidan i NT för att se dagens väder, för att sedan klä påmig lite passande kläder. (Dock får man alltid dra av några grader) 
Och idag: 21 grader!
Underbar dag. Nästan svettas när jag cyklade i min vita klänning och tunna beiga trench till skolan. Underbar känsla! Blev även sista special idrotts lektionen NÅGONSIN! Tack god gud. Lite orolig för betyget bara, det SKA vara ett tresiffrigt men med henne vet man aldrig..

Sen blev det lite film och lite folkhögskola-info och sen bar det av ut i solskenet hela eftermiddagen. Träffade mor på badet så blev att sitta i solen och äta min smörgås medan hon simmade. Sen kom lite simmare och pratade lite med dem och sedan väntade mina små skitungar till Braxare för lite träning. De är för söta alltså! Alla helt sönderbrända från tävlingen. En kille var så bränd att han inte fick simma och blev jätteledsen när han såg att det var jag och Jocke som höll i träningen. Oh i like that!

Sen blev det egen träning som gick förvånansvärt bra idag med. Trodde jag skulle kollapsa och ha syra direkt från gårdagens tuffa pass men jag höll ända in i mål. Stolt! Träffade även den glada filluren Chrills som fick stå inne i cafeterian hela kvällen. Stakarn när det är så vackert ute..

Nu blir det däremot lite plugg och imorgon har jag faktiskt inga lektioner! Blir dock plugga och läsa in sig för debatten, plus träning. Förhoppningsvis ska man hinna ut i solen :)

Happy-face

Happy-face


Okej får ursäkta bilden, den är faktiskt från träningslägret därför det ruffsiga håret, det osminkade ansiktet och de svullna påsarna under ögonen :P
Men tyckte bilden förklarade min känsla just nu ganska bra; JAG ÄR GLAD :)
Åkte iväg till träningen, verkligen inte på humör för att simma ute i det kalla. Men medan jag cykla dit for alla molnen bort och det blev jättevarmt och skönt! Happy-face! Vi var även ganska få på träningen, riktigt skönt. Och nu hade jag ett sånt där pass som man mår lite små illa efter för man tagit ut sig så. PLUS att dte kändes i gnet-musklerna, det var evigheter sen! Happy-face!
Och brännan bättrades på också :) Dock väldigt fula märken men tror inte det syns så mycket -tänker på balen eftersom jag har en tub-klänning.
Mamma och dom var hemma från tävlingen när jag kom hem med, fick mig en medalj plus en ny träningsbikini :D tjohoo! Happy-face!

En riktigt happy-face eftermiddag! Träffade även John i simhallen idag, det var också lite happy :)

Och idag är det inte mer än 7 dagar, en vecka, tills Deniz kommer hem till Sverige. HAPPY-FACE!

Hjärta

Hjärta


Tänk på något som gör dig glad..

Svensk sommar

Svensk sommar

Japp det blev till att stanna hemma. Vaknade av småbarnens lek och skratt ute på gården blandat med fågelkvitter, vilket betyder bra väder! Käka frukost, tog på mig kläder och ställde ut en stol i trädgården. Gick på på övervåningen för att hämta en tidning och läsa ute i solskenet, men när jag kom ner igen hade himlen hunnit täckas av mörka moln och straxt därefter spöregnade det.
Svensk sommar - tjohoo!

Pratade lite med Deniz också imorse. Skönt! Dom har värme och sol som dom hade i Thailand, ushan jag kommer se ut som en vit isbjörn mot honom..

Nu ska jag ta cykeln för att bege mig mot affären och införskaffa lite saker till middagen som jag ska laga; TACOGRATÄNG! :D Hoppas bara jag lyckas, aldrig gjort eller ätit förutom men såg himlans gott ut :)
Sen blir det nog plugga lite så jag får allting klart och sen kanske jag hinner med att sy till mitt linne.
Förresten så fixade jag och pappa till balklänningen en aning igår, hoppas det blir bra!

So long, PEACE

Filbyter cup

Filbyter cup


Då har jag precis fått i mig lasangen plus lite glass, vanilj med krossad choklad från GB - åhh så gott!
Tävlingen då; regn regn och åter regn. Och eftersom det var i linköping var det även ganska mycket tekniska fel men vi tog oss igenomtävlingen vilket fall.
Dock det första jag fick syn på när vi kom fram gjorde mig inte allt för glad.
Men det gick faktiskt ganska bra ändå, trots vädret och den superkalla bassängen. Bara några tiondelar över på både 50fjäril och 50bröst, en 3e och en 4e plats så helt ok. Coatch var nöjd så då ska jag va nöjd :)

Imorgon kommer dock ett litet krux. Har ingenting planerat nu. Funderar på att åka med familjen till linköping, dock jobbigt att jag måste vara där hela dagen om jag inte tar tåget hem det vill säga. Vill ju kolla efter kavajen som var slut i stan, sen har de ju ikea så jag kan peka ut lite grejer till studenten ;) Men väldigt jobbigt att inte kunna åka hem när man vill. Orkar inte sitta vid bassängen heller om det är dåligt väder..
Skulle vara trevligt med en dag med far, men det återstå att se.

Annars, GOD NATT
Just det! Fick en mycket glad nyhet idag också. Dock talar jag inte om vad det är nu, men det kommer jag säkert ta upp senare :) Yeey!

Lång helgen

Lång helgen

Yes, lång helg nu. Torsdag var det jobb, sen till staden med lillebror för lite shopping och sen första träningspasset ute. Skönt med sol, men ack så långt med 50 meter! Kvällen däremot blir lite av det tråkiga, hade tankar åt smultronstället men för en gångs skull sa pappa att han kunde fixa min balklänning så då får man ta tillfället i akt. Slutade med att jag fick bara sitta och vänta in middagen som tog en evigheter och sen vänta på att han skulle cykla klart sin "träing för dagen", för att sedan.. KLIPPA LILLEBROR!? Då hade klockan blivit 10-11 nånting och jag var bara för trött för att klaga på honom. Pappor ibland alltså.. Men ibland är de bra att ha!
Idag, fredag, blir det snart lunch sen dras det till linköping för tävling. Bara dit och simma. Inget jag såg fram emot men coatch anser att det ska vara bra eftersom jag måste simma sm i sommar. Och förstås gör jag det! Allt blir vad man gör det till, nu ska jag ha skoj.

Helgen ser lite oplanerad ut. Har lite smått och gott i baktankarna men lutar inte åt nåt håll faktiskt. Så bara höra av er :)

Och förresten om någon har bilderna från ullberg skulle jag gärna vilja ha dem :D


Hand i hand

Hand i hand


Länge sen!
Japp nu sitter jag. Tog en kort paus från mitt pluggande. Linda och Chrills tjatar på en fika men jag borde ju få det här gjort. Lovade mig själv att göra klart detta. Men jag är duktig på att skjuta upp såna saker.
Ont i tanden gör det också. Kan det inte bara läka och växa ut som en vanlig tand än att dra med sig halva tandköttet och göra ett fett sår? Nej det, visdomständernas uppgift är att göra folk illa!

Miss you D. 12 dagar :)

Raindrops fallin on my head

Raindrops fallin on my head

Nja dagen var inte alls för bra.
Började med att åka till Kungsgård, för att ha det sista provet på gymnasiet någonsin! Tjohoo. Gick dock inte allt för bra. Läraren hade med saker på provet som vi inte ens skulle läsa på.
Sen blev det cykla till skolan i regnet, väldigt blöt när jag kom fram. Där blev det film, JFK, lunch och lite smått plugg innan jag for till stan och mötte upp mamma. Hon tvingade ner mig till tandläkaren för akuttid, hata visdomständer! Åkte och sola för att vänta in tiden, (behöver få lite färg nu när snart Deniz kommer hem och är brun som en pepparkaka!). Sen blev det tandläkaren som sagt. Rejält sår inne i mun runt tanden, fick välja mellan att gå och ha ont och låta det läka självt eller dra ut hela tanden. Och så klart väljer jag att gå och ha ont. Fan dra ut tänder, never in my life!
Sen blev det träning, inomhus faktiskt. Bassängen ute är det fel på, är bara 23 grader och något för kallt för att simma i enligt oss förståndiga simmare. Dock inget roligt pass, 20*200, men sån tur hann vi bara 10st :)

Och som sagt, regnet har öst ned i princip hela dagen.
Och ett tips till er andra! Om det regnar, använd inte en röd plastpåse på dne blöta sadeln på cykeln, (om ni inte vill bli blöta i rumpan alltså). Jag gjorde misstaget och fick åka hem med en stor röd fläck där bak. Undrar hur många som trodde att jag hade mensat ner mig...

Today is the day

Today is the day

Jaa som ni kanske förstått är det som sagt ett år med deniz idag :) Och tack gubben för det fina inlägget!
Som sagt, today is the day då man bara minns. Fint.
Bar även in till staden med lillebror för lite shopping, han tycker om att ha mig som smakråd :) Blev bland annat ett vitt linne från MQ och min efterlängtade bikini av Matthew Williamson som jag hade tagit förgivet inte fanns kvar. Men så var inte fallet. Så äntligen har jag bättrat på mina bad-outfits till sommaren, super! Fick ju även min träningsbikini i veckan, plus en extra trekants-bikini av mamma.

Gårdagen då, kalas hos mormor. Det var trevligt, dock hade många åkt hem för vi kom lite sent. Men det var god mat och ändå trevligt sällskap. Mormor började till och med grina till vår lilla present, några euro från oss karlssons barnen. Hon blir glad för minsta lilla, min mormor :)


Sen blev det också Schlager hos Chrills. Trevligt, trevligt folk. Dockär jag inte jätte into schlager, det är nog första gången jag såg hela programmet. Eller det gjorde jag ju inte ens. Delvis tog mitt och Chrills poppande av popcorn upp en del av tiden. Vi säger bara att det gick inte riktigt som vi ville. Och sen drog vi innan slutpoängen, men såg lite av fortsättningen hemma. Så nästan hela programmet :)

Nu avslutades kvällen med ett glatt samtal med min gamle vän bellis, och ett med Chrills. Båda som gör mig så glad. Mycket roligt.
Så nu ska jag krypa ner i sängen och sussa :)
GOD NATT

1 årsdag!

Hej allihopa.. 
Nu hoppar jag (deniz) in och kladdar lite o Eves blogg!
För det första vill jag be om ursäkt att jag hann före dig älskling (A) Men jag har ju trots allt 8 timmars försprång här i Australien!

Nu får ni njuta av min barnslighet här :)



Grattis älskling! Vi är så jävla bäst! Du gör mig verkligen hel :) Det finns ingen jag utan du! 

Grattis


Nu ska jag alldeles straxt sätta mig i bilen och åka och hämta Sebbe på jobbet för att sedan ta oss till Mormor som fyller jämt i år. 70år! Grattis mormor :)
Efter det far jag hem till familjen Dimell där vänner och Schlager väntar.

Waiting on an angel

Waiting for an angel


Perfect harmony

Perfect harmony


Jaa det blev en ganska bra dag trots allt. Humöret var på topp och det är väl det som räknas. Dock var det lite arga miner när idiot- Halebop lurade mig på pengar. Visst inte dunder mycket, men får man ett erbjudande och man gör det så ska man ju fan få erbjudandet. Dåligt Halebop, DÅLIGT!
Men Chrills inbjudan till halvars gjorde mig på bättre humör. Tog med mig lite folk från skolan, och visade sig att även Arvid var inbjuden av mr CD. Mysigt, mysigt. Och så gott, älska stracciatella!! Min och Saras favvo!
Sen blev det jobb, inte allt för roligt men det gick. Mycket fixande med bullar och saft till de små simskolebarnen som hade avslutning. Och hur glada tror ni inte att de blir av en kanelbulle och lite saft?

Inte mycket mer för kvällen. Blir väl som Steffi tipsade om; en stor godispåse och film/ TV. Ska ju upp och jobba imorgon bitti igen.

Bara en sak och tillägga för dagen; Jag saknar Deniz :'(

Gün aydin

Gün aydin

God morgon. Detta verkar bli en toppen dag! Solen skiner och inte ett moln på himlen, yeey. Snart ska jag susa iväg på min cykel mot skolan för svenska lektion. Sen blir det nog sitta kvar i skolan och plugga, annars får jag se vad som bjuds på :) Dock workii-workii kl 3 till kvällen. Typ 6 timmar i ensamhet, ush.
Men nu ska jag ut i solen, tjohej!


Ryck upp dig!

Ryck upp dig!


På ullberg hade någon av små pojkarna frågat: "varför är Evelina alltid så glad?"
Men sanningen är den att Evelina är inte alltid så glad.


Hur bra som helst!

Hur bra som helst!

Idag började de vanliga lektionerna igen. Men det känns ändå hur bra som helst!
Visst, fick ännu ett till arbete, med oppositionsgrupper, men det är så sjukt lite kvar i skolan. 2 veckor med skolarbete, sen är det ju bara softish :D Nu blir det knappt några schemalagda lektioner heller som jag förstått det, eget arbete nästan all the time. Ska vara flitig och få allt gjort så fort som möjligt..
 Men innan det: träning.

Andra sidan jordklotet

Andra sidan jordklotet


Idag blev det ett samtal till andra sidan jorden, till min älskade. Lugnande röst. Allt jag behöver!


Och nu har jag fått lite skolarbete gjort också. Kommit mer än halvvägs på religionsarbetet, vilket inte ska vara inskickat förän 29e (!!!) och hann även läsa lite till provet på måndag. Lite höjdpunkter som komma skall;
Fredag: Christin kommer hem, wohoo!
Lördag: 70- års kalas för Mormor
Söndag: Ett årsdagen <3
Måndag: Utesäsongen drar igång, brr

India

India


Yes, idag var det dax för det slutliga FN- toppmötet i konferensrummet på Ebersteinska.
Började lite halvt bra för mig. Stressa runt på skolan för jag trodde jag var lite sen. Sliter upp dörren till konferensrummet där biträdande rektor plus lärare sitter och slänger sina blickar mot mig. Ajaja, jag har hamnat fel tänkte jag.
Sen kom Eva och räddade mig och tog mig till en sal där hela klassen stod samlad och drack "välkomstdrink". Vissa mer uppklädda än andra, som Lovisa med sin turban och något som liknade en mönstrad pyjamas i strlk XL. Aldrig sett något så fint.. Har ni tur kan jag kanske hitta bilder på dem, jag var dock inte utklädd till inde, tyvärr.

Nu är det bara specialidrotts prov på måndag, svenska debatt om FN veckan efter och inlämning i religionen samma vecka. Sen är det tack och hej leverpastej!


Matthew Williamson

Matthew Williamson for H&M


Matthew Williamson med sin färgsprakande kollektion i butik 14 maj.

I miss you

I miss you


Har nyss fåtti mig en av mina favorit glassar, chocklad! För att få mig en liten energikick och kunna ta tag i lite plugg. Dock är det ett tag kvar tills de ska vara klara, men skönt att få saker och ting gjort.
Hör och häpna: jag var på morgonträningen idag! Klockan fem studsade (nästan) upp ur sängen och pallrade mig till simhallen. Första morgonpasset på kanske 3 månader. Stolt!

Natti Natti

Natti natti


So cute!
Finns på H&M för bara 149:- Underdelen är jag lite sisådär till, tror den kan se ut som en blöja på om den inte sitter bra..
Finns så mycket smått och gott som jag vill ha. Som twilight-filmen. En kavaj och massa andra kläder. Men är man fattig student så är man..

All by my self

All by my self


Måndag är lika med ingen sovmorgon. Måndag är lika med Kungsgård för Specialidrott B.
Och hur många var det på lektionene tror ni? Joo ENBART jag och läraren. En hel lektion i en och en halv timme, själv med läraren. Hujedamej säger jag bara! Inte nog med detta, dagens ämne till all ära var MOTIVATION! Gosh. Jag ensam med läraren och prata enbart motivation och mål med min simning.
Ack ack..

Friendship

Friendship

Just det, en tvättsvamp. Fast min är grön. Ljusgrön där nere och samma mörkgröna där uppe. Fast på min har jag en vit brosch med "Jag <3 Göteborg" på. I sommar blir det 3 år sen jag fick den. Hela tre år sen! Det var som igår när ni sprang runt och spred den enorma glädjen till oss vänner med hjälp av tvättsvampar och flugsmällare.
Det var en underbar sommar.

Söndag

Söndag

Yes nu har jag varit flitig, damsugat rummet och bäddat. Söndagar är oftast såna då man ska hinna med allt sånt viktigt som man inte hunnit med under veckan. Därför bäddade jag för hela veckan nu!
Har även varit så flitig att jag fått stycka över 3 saker på min "att göra-lista"! (vilken är det vi har kvar i skolan till studenten) - DET NÄRMAR SIG MED STORM STEG!

Love Love Love

Love Love Love


Konstiga känslor i kroppen på mig idag. Vet inte vad det är. Men en sak vet jag:
jag är kär.

Mr Sleepy

Mr Sleepy


Bilden speglar hur trött & sliten jag är just nu.
Hemkommen från 6 timmars arbete. Eller arbete och arbete, ibland mer ibland mindre. Ibland 2 småsyskon som bråkar om vilken färg de ska ha på sin ringpop. Ibland barnfamiljen med skrikande barn som ska ha pommes, hamburgare. Ibland skolklassen med 28 ungar där alla ska ha mat PLUS 20kr godis var. Dessa ibland var idag..
Men det är bättre än inget jobb alls!

Nu ska jag ge mig själv en stor energikick i form av chips och glass. Sen blir det nog läggdags huffsat tidigt. Som sagt, jag är trött!

Ljusblåa dagar seglar förbi

Ljusblåa dagar seglar förbi

Bild: Slettcho
Inte ett moln, så långt ögat kan nå! Japp så var det imorse, desvärre är det mullet nu. Var till och med så varmt att jag näst intill tog av mig skinjackan när jag susade fram på min gamla ljusblåa cykel, som jag förövrigt tror kommer ramla ihop när som. Det får stå med på önskelistan till studenten eller födelsedagen :)

Skola imorse, slutade ungefär 10. GÖTTANS! Nu börjar det se ljust ut för mig och Hanna, snart helt klara med FN-projektet, oh yeah!
Snart blir det jobb också, ända till 9 ska jag stå i min lilla cafeteria ensam så kom gärna förbi och ta er ett dopp!

Sunshine

Sunshine

Imorgon: FREDAG och efter det heeeelg! Vilket också betyder 3 veckor tills Deniz kommer hem, happyface. Blir till att jobba, men bjuds det på bra väder blir det grillning tillsammans med mina vänner ute på landet :)
Kan man tänka dig, bara 23 skoldagar tills jag ger mig ut i vuxenlivet! Eller okej, kanske inte vuxenlivet men går ut gymnasiet alla fall. Wiihoo!

Slutet närmar sig..

Slutet närmar sig..

Så sant som det var sagt, slutet närmar sig! Idag vart hela projektet klart. Aldrig mer projekt, yeey!
Utställning idag som sagt. Vi var ett dem få som var med i utställningen som inte hade ett UF-företag. Men många lockades även till oss, men jag tror att det var för att Jensen, Hanna och Jossan stod intill oss och bjöd på gratis ekologiskt godis.


Sara och jag vid vår utställning. Vackert, vackert..


Lovisa, vid hennes Neas och Los scarfs-försäljning

Beautiful

Beautiful morning


Du gjorde min morgon :)

Inget roligt väder.


  Inte roligt väder. Idag kände jag mig allt duktig. Ingen skola, men jag steg upp med tuppen (9 alla fall) för att sedan cykla med mor till gymmet och biffa till sig lite. Var även förbi banken efteråt, som vanligt tar det evigheters evighet när man ska dit.
  För övrigt har vi börjat med projekt i skolan - FN-rollspel. Jag tillsammans med Hanna representerar Indien, wohoo! Så ska försöka förstå mig på de här texterna, de är på engelska som inte är min starka sida.. Så den närmsta veckan plus några dagar är det knappt några lektioner :)

RSS 2.0