Hoppsan!

Blir lite dubbelläsning där, såg inte att min käre pojkvän varit snäll och gått in och skrivit åt mig xD Haha, ganska likt det jag skrev, men mycket finare :)
Saknar dig älskling, you're the best!

Tredje och fjärde dagen på SM i Göteborg.

Igår simmade jag bara 200fr laget. Gick inget vidare, inte för någon  laget typ. Malin simmade dock det bästa hon nånsin gjort, härligt det alla fall! :) Så blev en lugn lördag.
I pausen träffade jag Deniz familj ett tag. Länge sen!! Riktigt kul att träfa dem igen. Håkan var glad som vanligt och ställde som alltid massa frågor :) "Eve varför bär dom korgar? Ska dom åka och handla?" blev kommentaren till korgbärarna xD

Idag däremot simmade jag 100 fjäril. Nacken mycket bättre kan andas åt båda hållen nu, dock ont runt hela skulderbladet och måste typ ta i för att fu upp armen ordentligt. Fjärilet gick alla fall bra, pers med 4 hundradelar och kändes som jag hade mycket mer att ge! Så får se i finalen, sista tid till b-final blev det.
Linda ska också simma, men 50fr :)
HÅLL TUMMARNA!

Ikväll åker de andra hem men jag stannar kvar i Göteborg till tisdag. Ska hem till fmiljen Svensson :) Ikväll blir det också en sväng till SM-festen.
Nu ska jag sussa en liten stund, trött!! Natti.

Tredje dagen på SM i Göteborg.

(Deniz skriver för eve glömmer visst att det finns en 3e och 4e dag på SM)
Hej kära dagbok. Idag simmade jag bara lag, 4x200fr. Simmade helt okej. Min nacke är jättedålig och har tyvärr inte blivit bättre. Fick sista sträckan för att se om jag skulle gå fullt ut eller inte beroende på hur vi låg till. Har smort in mig i massa tigerbalsam, eller vad det var, nu och hoppas på att smärtan går ner till 100fj imorgon! Deniz tror jag kan göra en riktig bra tid där. Får hoppas på det!
Det togs en sväng in till centrum med. Känner konstigt att vara i samma stad jag blev förälskad i världens bästa kille på jorden. Saknar honom så himla mycket men snart kommer han hem! Kommer bli undervart att ses igen. 24 dagar tills han sätter sin fot på svensk mark igen! Japp jag håller koll, jag är en bra flickvän.
Träffade även hans familj idag som var där och hälsade på mig! Gud vad jag saknat dom! Dom köpte tillome ett telefonkort till mig så jag kan ringa honom! Underbara! Och lilla Håkan! Vad stor han har blivit! Han satt där och åt kanelbulle och frågade mig en massa frågor xD
Love you my man

--

Älskar dig min Evelina :)
Första bilden på oss som ett par i Gbg

Andra dagen på SM i Göteborg.

Hotellfrukost är lyxigt. Inte bara det att man får ta hur mycket man vill och vad man vill av frukostbuffén, man behöver inte heller plocka bort efter sig! Det är lyx lyx :)

Andra dagen och jag är rätt så nöjd. 50 fjäril imorse där jag slog pers, emn missade b-finalen med fem hundradelar. Dock kom det in en stryckning och jag fick simma det. 100frisims laget på förmiddagen gick desto sämre. Riktigt svårt att simma med nackspärr. Som vi tror det är, dock har jag en förjävlig värk ner under skulderbladen med. Men förhoppningsvis försvinner det över natten.
B-finalen gick rätt så bra. Pers igen och juniorklubbrekord :) Dock sämsta målgången, hade varit skönt om jag satt den.
Blev extra nöjd över mina prestationer av messen från Deniz (och hans amerikanska vänners kommentarer). Dagens lycka!

Sitter nu på hotellrummet med Linda och Michelle och kollar lite smått på idol. Tycker inte om det för mycket alltså. Och nacken/ryggen värker som fän! Ushh.. Blir nog lite sovmorgon imorn, simmar bara 200frisims laget vilket går sist på passet. Gött!

Första tävlingsdagen på SM i Göteborg.

Igår begav vi oss mot Göteborg för SM. Själv körde jag minibussen (tror de var lite små rädda där i baksätet) och sen bytte med Whålin. Lugn första dag.

Idag var det dax för första tävlingsdagen. Började med 50frisims laget där vi slog juniorklubbrekord och alla simmade riktigt bra :) Skönt! Sen simmade jag 100medley inge vidare men alla gick vidare ju så en chans till som tur var. Där gick det desto bättre: pers och juniorklubbrekord. Nikko simmade även i finalerna ikväll, bra lopp där med. Vi hade en bra start :)
Roligt att vara i Göteborg. Träffa Anna igen, länge sen! Van att se henne varje dag liksom. Ska hinna spana in hennes nya lya nån dag också. Och förstås var min stjärnsyster Bella-bus där också. Härligt härligt härligt att träffa henne igen :)
Känns dock lite halv konstigt, åker till göteborg, till och med till en simhall och inte träffa Deniz. Hans familj kommer nog förbi lördag, ska bli kul att se dem igen. Men saknar att ha han vid min sida :/ Men jag vet ju, det kommer :)


Bilden bjuder jag på..
Do you remember D? :)


Snart är det jul igen.

Fick hoppa in och jobba idag, åtta till ett. Lugnt och skönt, bara sitta i receptionen. Sen skulle jag åka och handla, men då var både ica och willys stängt i hageby. Ofta! Så fick åka till andra sidan stan och handla. Nu äntligen hemma igen!

Idag är det exakt en månad kvar till julafton. Tiden går så himla fort. Inte långt kvar tills Deniz kommer hem heller. JIPPIE!
Vet inte om jag sagt det men i helgen köpte jag biljetten till USA :D Hittade enn under 5000kr! Åker 8 mars och blir borta till 27e :) Sen bliir det Mallorca nästan direkt när jag kommit hem. Tackar ju inte nej till att semestra i Florida!


Solen skiner och det är varmt ute!

Som sagt, matt-/golvläggarna ringde på dörren igår kl 7 på morgonen. Idag sitter jag här med nytt golv i köket och hallen. Äntligen! Nu slipper jag den här äggfjärts lukten.

Gårdagskvällen spenderades hemma i Saras lägenhet. Lite matlåda, tvätta kläder och Twilight. Förstås besöktes coop för lite gottigt också. Vilken blandning vi hade: Susanna med pepparkakor och mjölk, jag med vatten och lösgodis och Sara med glass, julmust och Tacochips med ost och rödsås i ugn. Kunde inte bli bättre!

Idag har jag damsugit rummet och gjort det fint. Dock hade min vattenflaska råkat läcka på ett kollegieblock som låg på golvet så nu har texten kladdat av sig på golvet och jag får inte bort det! Men då har jag nåt att läsa om kvällarna, billigaste flygbiljetterna till orlando och daytona, haha.

Familjen är iväg på tävling. Det har tydligen gått ganska bra alla fall. Lillebror persade med några tiondelar på 400fr. Får kolla lite resultat nu om jag hittar det.
Deniz hade också tävling i helgen, mot dom regerande mästarna som tydligen ska vara sjukt bra, (vunnit de senaste 33 åren tror jag det var). Han tyckte själv inte att han simmade så bra. Men det tycker jag, kolla träningen liksom plus att på morgonen simmade de 5000, sen insim på 4000 sen skulle de hem efter tävlingen och träna ett pass på 5000 till midnatt! (om jag fattade det rätt). Sjukt mycket träning! Men jag vet att han klarar det galant!

47692800 sekunder.

Idag är det 552 dagar tillsammans med älsklingen. Tiden går så himla fort. Minns när han var hemma hos mig första gången, en jobbig och pinsam helg. Men jag tog modet till mig och "våldgästade" honom några månader senare. Vilket resulterade i den bästa helgen i mitt liv! Det var en underbar helg, kunde inte bli bättre; solen sken och klarblå himmel i fina Göteborg. Vi gick omkring, hand i hand (oerhört nervös och kände hur min hand bara blev varmare och varmare!). Det var härligt.
Jag saknar tiden. Att hålla handen när man går nånstans. Att bara få en värmande kram. Att vakna av att han pussar min panna. Men jag vet att jag får allt det där så småning om. Det är bara 31 dagar kvar tills han sätter sin fot på svenk mark igen. I miss you, Deniz.



Tierd of this mes.

Tanken var att jag skulle börja träna klockan 9 idag, gå upp vid 8. Blir väckt vid 7 av ringklockan på dörren och efter några minuter kommer pappa upp och säger att jag måste äta frukost. Som ni kanske förstår eller redan vet kom int golvet igår. Det kommer idag, de håller på NU! Så nu har jag suttit vaken och inte gjort nånting. Dötid! Väntar på att pappa ska komma hem så jag kan ta bilen till badet. Vill bort från den här röran..

I eftermiddag åker mamma, pappa och Sebbe alltså till Stockholm. Jag blir ensam ända till söndag! Lite småskönt :)
I eftermiddag blir det jobb och sen ska jag och Susanna våldgästa Sara var tanken. Bara jag inte får jobba 3 timmar längre som det brukar bli..

Imorgon kommer jag kunna gå som vanligt i mitt hus!

Imorgon får vi golvet tillbaka! Jippie, slippa dessa trasmattor och ägg-fjärts lukten. Idag var det verkligen hemskt!

Går och tänker fram och tillbaka hela tiden!! What should i do?!

Dagen har varit chill; en liten tur till gymmet (knappt någon träning), handla med mamma, jobba simskolorna och träning. Träningen är riktigt lugn nu. Jag kör ändå de längre passen tillsammans med våra små sum-simmare, men ändå väldigt lite.
Nu ska jag ner och hitta något gott och onyttigt!!

Ett och ett halvt år.

Tiden får så fort. För ett år sen satt jag på etik och livsfrågor-lektionen längtade tills den skulle ta slut. Så får jag ett sms av min vän John som säger att jag glömt låsa mitt skåp. Efter lite små tjaffs säger han "kom bara ut till dit skåp!". Jag går dit och hittar ett paket och rosor på skåpet. Precis, röda rosor och godis från min älskling ända bort ifrån Göteborg (tänkte jag). Jag tog dem med ett leende på läpparna och ska gå ner för trappam i skolan då jag hör "Eve!", vänder mig och och tittar upp till andra våningen och vem står där om inte DENIZ!!!
Dock har jag fortfrande dåligt samvete för min dåliga reaktion, "vad gör du här?!", men jag var i chock. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv :) Tack för du gör mitt liv så oförutsägbart älskling.
Jag älskar dig, min Deniz på andra sidan jordklotet!



Det blir vad du gör det till.

Igår fick jag hoppa in efter träningen och hjälpa Susanna med två crawl-grupper. Både jag och Susanna var med på sista leken, tunnelkull. Och jag gick in för det till hundra! Syra och anfådd som fan efter, han som va "ät" jagade mig hela tiden! Syrapasset för veckan gjort..

Somnade till Helens små underverk igår. Gillar filmen, Kate Hudson är bra bra bra!
Tog sovmorgon imorse för att komma ner och se det nya golvet. Men icke, pappa kommer upp och väcker mig vid 9 och säger att de inte kom idag! Ännu en till dag i denna röran. Jag vill bara få vårt golv tillbaka!
Men jag har hittat min dator nu alla fall, till och med batterisladden. Så fort jag hittar min gamla skruttiga wekamera ska jag försöka mig förstå skype.

Idag blir det nog en lugn dag. Bara träning som står på schemat, riktigt skönt att bara dega hemma.
I helgen har jag hela huset för mig själv också. Mamma, pappa och lillbror åker till stockolm. Och nästa vecka åker vi till Göteborg :)

Fredag den 13e.

Den tredje olycksdagen det här året!
Däremot har jag aldrig haft mer otur på en fredag 13e än vilken annan dag som helst. Tror det var förra fredag den 13e som jag och Deniz var på bio, Friday 13th (mycket fredag den 13e här), saknart!

Idag var jag uppe med tuppen och for till badet för att träffa Linda och simma lite. Chrills var även där pigg och allert som vanligt. Efter det gick jag till naprapaten för min sista behandling, skönt att slippa den smärtan nu!
Jag och mamma var även iväg och handlade lite julklappar, och lunchade med pappa.
Snart ska jag ta (obsevera) bussen till jobbet, pappa har nämligen bilden idag för han ska hämta släpet. Vi ska riva upp golvmattorna i köket och hallen i helgen. Dock "slipper" jag hjälpa till eftersom jag jobbar hela helgen..

Var hos tandläkaren igår med, och hon hade nästan aldrig sett så fina tänder! (Det säger hon nog BARA till mig..)


God morgon!

Börjar jobbet klockan 3 idag så jag har hela förmiddagen ledig. Riktigt skönt, tog sovmorgon. Har hunnit rensa lite kläder i min byrå. Ändå så slänger jag inte av med allt jag borde..

Funderar på om jag ska ta och baka någonting. Var sjukt länge sen jag gjorde det, typ med Deniz eller nåt. Får leta i skafferiet och se vad vi har!


I am alive.

Jag har inte orkat skriva. Men har ju Deniz till min hjälp ibland :)
Men jag lever i varje fall, så det så..


pretty wings


Till dig, E
Din, D

Happy birthday sweet eighteen.

GRATTIS till Linda som fyller 18 år idag.
Och imorgon väntar ett hejdundrande kalas :D

Glömde nämna det igår men första snöfallet var ju faktiskt igår. Så ballongen på simskolan fick vara vit! En liten pojke ville ha med gula prickar också, det är väl så snön ser ut nu mera..
Fick nyss ett mail av Deniz då han skrev att han skulle sola i helgen för han var ledig och han tyckte att jag kunde ta tillfället i akt att åka lite pulka. Vad är egentligen bästa? Sola eller åka pulka? Det är frågan!

Idag har jag kommit fram till att pengar växer inte på träd! Gick nämligen in till Kicks för jag behöver verkligen något superduper smink. Har inte använt fondation eller så på hur många år vet jag inte men kände att det var dax nu. Det blev sminkning och hon berättade om krämer efter krämer. Så imorgon ska jag dit igen och se vad jag kan införskaffa mer :) Men som sagt, DYRT!

I miss my man!


Tycker inte om onsdagar.

Min lediga dag då jag skulle hinna med så mycket blev inte så ledig.
Kom till badet för att gymma, men blir inkallad att jobba. Hann alla fall åka till polisen och hämta mitt hemska pass och sen var det dax att jobba. Först med "barn" som var större än mig själv och sen med mina vanliga småbarn.
Gjorde även badvaktsprovet idag, och det gick väl bra. Hatar att gå ner på botten.

Alla tjatar om vaccin nu. Ska man ta eller inte? Jag ser det som onödigt, speciellt nu när det gått så länge och jag vet inte en enda person som blivit smittad. Men är man i riskgrupp säger alla att man SKA ta. Visst är jag i riskgrupp men ska jag verkligen ta? Jag är emot de flesta mediciner så det hjälper inte heller..


Past, present and future.



Michael Jackson History har spelats flitigt hela dagen. Det är nämligen bara det jag lyssnar på när jag kör bil just nu. Taggad!
Hunnit med en hel del idag. Var och tanka åt pappa (eller åt mig kanske man ska säga), hämtade pappas kostym på kemtvätten och även lämnade den på hans jobb. Var också iväg och shoppade en liten present. Fick träna själv idag eftersom jag skulle på akupunktur ikväll. Åh det gör så ont nu! Mitt ben är helt dött..

Pratade med min pojkvän på andra sidan jordklotet igår också. De hade haft sin första "tävling", om man kan kalla det tävling. de var uppdelade i två lag, och Deniz lag vann! Vissa bättre och vissa lite sämre lopp, men helt klart över godkänd-nivån.
Buu, jag saknar så mycket! Men kollade biljetter igår, tror jag ska boka snart. Läskigt, helt ensam i stora vida världen!

 


Halloween.

Bara en riktigt dålig ursäkt för alla tjejer att klä sig slampigt..


Irländsk afton.



Kvällen började på Vinkällaren. Första gången jag var där, riktigt fräscht! Sen så drog vi oss mot Flygeln där "festligheterna" skulle hållas. Kände sig ganska vuxen när man var där, typ bara folk i pappas ålder, förutom vårt ungdomsbord som det fick heta. Det bjöds på middag; kött med jättegod potatisgratäng, grönsaker och rödvinssås. Sen satt vi länge och väntade på efterrätt, men vi fick nöja oss med den irländska musiken. Hej o hå och gugning i långa rader. Gratis är gott har vi lärt oss, så när maten var slut nöjde vi oss och drog vidare. Vi kände att det var inte direkt vårat ställe när vi såg att dansgolvet var fullt av 40plusare som shakeade röv.

Jag och Sara drog hem till hennes lägenhet för lite godis och chips och Terminator! Ingen utgång sen, men kvällen var mycket trevlig ändå.

RSS 2.0