Det är aldrig för sent.

Vaknade med hjärtat i halsgropen imorse, jag tror en liten flicka är lite nervös inför halkan ;) Inget att oroa sig för, bara sjukt roligt!
Sen skjutsade jag lillebror till racketstadion och åkte därefter till maxi och handlade åt pappa.
Nu sitter jag och försöker lägga in lite bilder på facebook, Tunisien - bättre sent än aldrig! Men jag tror inte min dator tycker om face för den segar alltid när jag ska lägga in bilder.

Snart ska jag hoppa in i bilen och åka till badet för Bodypump med Christin. Sen avslutas dagen med simskolor och egen träning.

Nu måste jag ta mig något litet att äta så jag orkar bodypumpen!
Tjohej!


Like my own space.

Körde själv för första gången ikväll! Efter träningen skjutsade jag Linda till Kråkvilan, för hon skulle se speedwayen. Känns konstigt att sitta i bilen själv nu alltså. Men ändå skönt! Dock var det inte så lätt att vända vid kråkvilan, bilar verkligen överallt så alla "vändplatser" var det bilar parkerade på. Men det gick :)

Har nyss käkat mig mätt på kebabrulle. Mm, i love! Snäll pappa :)
Nu ska jag sätta mig bänkad framför tvn, pappa lär ju sitta där eftersom det är desperate housewifes.

Nu blir det rally på vägarna!

Jag har tagit körkort!!


Yesbox. Efter morgonträningen kom Anne och hämtade mig och vi tog en tur med bilen. Sen blev det uppkörning. Och se där, nu har jag körkort och får köra ensam! Kommer kännas typ.. olagligt i början, haha.
Till er som ska håller på att ta körkort: oroa inte upp er i onödan! Teorin var jag jättenervös inför, men var mycket lättare än vad jag förväntade mig. (Även att jag inte hade en enda teori lektion eller läst). Uppkörningen gäller bara att vara lugn. Sen har ni kortet i er hand!

Igår såg jag klart på One Tree Hill säsong 6. Bra slut, serier brukar alltid sluta olyckligt, men det blev ett fint slut. Har ni någon serie ni vill följa rekomenderar jag den starkt :)
Har börjat läsa andra boken i Stieg Larssons triologi "Flickan som lekte med elden". Den verkar ganska kronglig och lite sämre än vad första boken var. Men har inte alls kommit långt så ska inte ta några förhastade slutsatser. Någon som läst boken kanske?

Nej nu ska jag vila lite, morgonträning sliter på en.

I have a blue house with a blue window.

Helgen är avklarad och jag kan säga att jag är nöjd. Simningarna gick helt okej. Visst hade jag hoppats på bättre resultat, men absolut inte dåligt. Klarade av både 800 (vilket var väldigt roligt denna gång) och 400 medley. Inte de bästa tiderna, och inga pers heller. Men man kan ju inte alltid slå pers. Speciellt inte när man tränar som vi gör nu och med tanke på min fot, vilken för övrigt inte känns så mycket när jag simmar bara när jag går nu. Framsteg!?
Annars var helgen mycket rolig. En av helgens höjdpunkter var väl när Linda fick tuggummi över hela byxorna. Eller "I am blue dabedi dabedei..". Fun fun!


Bild: SM i Linköping


Idag vaknade jag sent, halv 10, och pappa hade tydligen tagit ledigt från jobbet så idag har vi startat ett litet "hemligt projekt" som är ganska klart nu. Jag kommer ha träningsvärk imorgon xD haha! Nu ska vi iväg och handla så blir det träning med u-elit idag. Sen körlektion.


 


Fredagsmys

Dagen började med jobb, och på fredagar är det galanskap som står på schemat i cafeterian. Bort tappade telefoner i papperskorgar, gömda glasögon och kärleksproblem. Fast när jag tänker efter, det är väl det som händer varje dag i cafeterian om man jobbar tillsammans med det gänget..

Imorgon bitti, 5,30 - vet inte hur jag ska ta mig till för att komma upp då- bär det iväg till Örebro och första tävlingen för säsongen. Spännande. Hoppas foten håller. Blir väl att knarka medicin, men jag hoppas på en mirakelnatt inatt. Håll tummarna för mig!

Idag var jag duktig och lagade min chili-kyckling efter träningen till familjen. (Familjen som är kvar nu alltså mig, pappa och Sebbe). Det var gott :) Den går inte misslyckas med! Borde kanske lägga upp receptet, superenkelt. Nja ni får fråga såna fall :)


Allt här i livet vill jag ge till dig.
Utom mitt liv, det vill jag dela med dig.


Ibland lyckas dem.

En liten rolig konversation med lille Erik på ca 5 år i onsdags på simskolan:


"Fröken, hur mycket kostar den här bassängen?"

"Jag vet faktiskt inte, Erik"
"Okej. Har ni köpt den på Jula?"
"Va??" (garv från mig, Lisa och rebecka)
"Jaa? Har ni köpt den på Jula? Dom har massa bassänger där. Och dom säljer inplastade bassänger! Har ni köpt en inplastad bassäng?"

Ibland gör småungarna mina dagar till bättre dagar.


Wouldn't that save you?

Precis utanför vårt vardagsrumsfönster springer det runt kanske 50 dagisbarn i olika färglada västar med sina hemmagjorda drakar. Jag tror allt det är någon sorts tävling! Tror nog jag ska snickra ihop mig en och springa ut till dem..

Idag var det skönt att kunna äta frukost i lugn och ro. Igår våldgästades vårt kök av två män som skulle byta ut vår fläkt till spisen så det var lite ont om plats när jag skulle äta..
"Åh ursäkta mig ska bara sträcka mig efter osten?"
"Ja, skulle du kunna sträcka mig min skruvmejsel?"
Ungefär så ja..
Mamma väckte mig imorse också, så kunde inte somna om. Om jag minns rätt går deras flyg om cirka 10 minuter. Lyllos dom!

Idag har jag förresten kommit på varför det finns så många barn som har lotsas kompisar. De borde ju vara de bästa kompisarna, snackar inte skit, jättebra lyssnare.. They'll save you day. Barn är fan smarta alltså!

Nej, nu minsann sitter alla barnen på gräsmattan och fikar! I'll be right back..


Miss me?

Nu är jag här igen! Länge sen jag skrev och det har hänt en del sen dess.

Jag har hunnit med att ha teoriprov. Vilket jag klarade alldeles galant. (Ni som snart ska ha det, oroa inte upp er i ondöan!) Körningen är väl också på G, väntar med spänning.
Det var väl det stora som hänt.
Tillslut har jag fått en tid till arbetsförmedlingen - segast i stan - så dit ska jag på planeringsmöte imorgon. Får se vad det ger.

Tränat på som vanligt har jag gjort. Eller vanligt och vanligt, en inflammation i foten har ställt till det lite. Men snart blir det "hej doktor" och "hejdå fot-ont" :)
Som vanligt på onsdagar blir det även simskolor med mina små skitungar. Och efter det träning, syrapass idag. I'm gonna die!

Mamma och moster Yasse åker till Turkiet imorgon. Fuskigt! Nu när det svenska vädret börjar dra sig allt mer mot höst och vinter drar de sig mot varmare breddgrader. Får hoppas på många presenter där ifrån ;)

Idag är det förresten 1 månad sen Deniz stack till det stora landet väst. Tiden går fort, och jag hoppas den går ännu fortare! I miss you man. 


She is back.


I'm not dead

I'm not dead

Jaa, jag lever fortfarande. Bloggen är bara inte det jag prioriterat de senaste dagarna.
Och lär nog se ut så ett litet tag framöver. Jag orkar inte.



Idag är det tre veckor, tre långa veckor, sedan jag såg människan jag älskar mest. Och imorgon är vår 16 månaders dag. Det är mycket! Tiden bara flyger iväg. Snart sitter vi där tillsammans och spelar bingolotto intill våra rullatorer och löständer..


Torsdag

Torsdag

Stort GRATTIS till John!
Som tog sitt körkort nu i veckan.

Bodypump igår med Christin. Ganska roligt och jobbigt faktiskt. Men sjukt vad man svettades. Värre än flowin-passen med Erik! Vi bestämde oss att köra det en gång i veckan tills Christin förflyttar sig till Australien.
Efteråt blev det lunch tillsammans med Christin och Henrik. Thai, me like! Sen var det simskolor och sen träning. Det var gårdagen kort och gott.


Ska börja dra mig mot badet snart. Möte med jobbet (host chrille host), och sen träning.


Rösten av kärleken

Rösten av kärleken

Träningsvärken har börjat ge med sig. Äntligen!
Tränat på rätt hårt nu som sagt. Ungefär 3 veckor sen jag drog igång om jag inte minns fel, och jag är redan helt nedkörd! Men det är så det ska vara.

Pratade i telefon med min älskling Deniz idag! Wowoo! Och helt plötsligt hade vi pratat mer än en timme. Riktigt skönt att höra den underbara rösten igen. Underbar känsla. Gått en och en halv vecka sen han åkte nu, snart bara 3 månader kvar!!

Annars har det inte hänt speciellt mycket. Fredag låg jag bara och sov hela dagen, förutom två träningspass och verkligen spränghuvudvärk på kvällen. Huvudvärken och sovandet satte stopp för utgång med John och gänget.
Ikväll var bio inplanerat men det va så dåliga platser kvar så det blir en annan dag. Någon som sett Sommaren med Göran förresten? Bra/ Dålig?

Saknar min Deniz. Jag tror att jag aldrig längtat till vintern, men det gör jag nu!



JAG SAKNAR MIN DENIZ!!

JAG SAKNAR MIN DENIZ!!


Hard work work

Hard work work

Det är väl självklart att det ska börja spöregna när jag ska sätta mig på cykeln och åka mot jobbet. Men sån tur är har jag en snäll pappa som kommer och skjutsar mig :) Dagens lyx!
Har lämnat ett cv idag, och ska nu innan jobbet lämna två till. Jag är i desperat behov av ett jobb! Och arbetsförmedlingen gör inte allt för mycket. Om de ens gör någonting alls. Känns så alla fall.. 

Första morgonträningen igår som sagt. Löpning med Erik. Bland annat intervaller och max i backe. Det var jobbigt! Men det lönar sig, träningsvärken sitter redan fint. Gymmade på den lite idag också, så imorgon kommer jag nog inte kunna gå!

 Nej som sagt, nu ska jag allt kila iväg. Pappa kommer nog snart. Take care!

RSS 2.0