Suger glider.

Måste berätta en rolig sak innan jag somnar. Coach Kristin har ett väldigt roligt och konstigt djur, nämligen en suger glider. (Den på bilden) Det är ett djur som lever hos mamman, som en känguru vet ni. Så stod jag, Deniz och Mattias i hennes garage och pratade och hon berättar om dem. Så sticker hon ner handen inanför sin pike och tar fram en sådan. Ni skulle det Deniz min, höra hans skrik och se så långt han sprang! Ett riktigt gott skratt fick jag mig där.
Så hon går alltså runt med den, varje dag innanför sin t-shirt, precis vid sidan/på bröstet. Kollar man noga ser man att det är nånting där men annars lägger man inte märket till den. haha, en riktigt rolig grej det där..

Falcons.

Imorgon börjar skolan. Lite pirrigt för första dagen, men ingen fara. Har lite ändringar som måste göras på mitt schema. Upptäckte idag att jag och Mattias har exakt likadant schema förutom matte kursen, så det är bra! Vi skaffade förresten amerikanskt simkort till mobilen idag. Äntligen! Fick en bra plan tillsammans med Mattias och dansken Simon. Köpte även en ny mobil, riktigt nöjd. Ganske dyr men så himla mycket dyrare i Sverige. En Samsung vibrant.
Köpte även nya trosor på Victoria Secret, helt underbara!!!
Sitter och äter rester från dagens lunch. Jättegod kycklig med ris som vi hittade i shoppingcentret.
Tröjan ni ser på bilden, sån fick vi första dagen när vi checkade in, fast grå. Kommer få massa nya kläder. Wie längtar!
Nu: läggdags.

Dolphins.

Igår när vi var på stranden och badade så kom några delfiner simmandes förbi. Första gången jag ser vilda delfiner! Mattias simmade ut och klappade dem... Nästan ;)

Uppdatering.

Har precis vaknat upp i Deniz lägenhet. Spenderade natten här eftersom ACn i mitt hus fungerar inte så det är värsta bastun där. Vårt internet fungerar heller inte, så de har en del att fixa i vår lägenhet.

Torsdag och fredag har vi spenderat förmiddagarna i skolan, för info, rundvandringar m.m. Eftermiddagarna har vi varit vid poolen (vi har en liten pool intill lägenheterna där man kan sola och bada) eller varit på stranden, och införskaffat saker till våra lägenheter.
Igårkväll var vi bjudna hem till Kyle, en kille som simmade här förra året, på födelsedagsfest. Inte det roligaste jag varit på måste jag säga så vi tog bilen hem redan vid midnatt.


Träningarna kommer inte börja förän nästa vecka, på torsdagen ser det ut som. Vi får inte träna förän alla har gjort en "fys"undersökning som vi ska göra på onsdag. Coach har ändrat upplägg också, i år är våra prioriteringar:
1. Skola
2. Skola
3. Skola
4. Simning
5. Socialt
De tyckte inte att simmarna hade tillräckligt höga betyg förra året.


Har fått reda på mitt schema nu med. Det är fullspäckat verkligen! Gjorde ett prov i veckan för att se vilken engelska och matte jag ska ha. Engelskan blev som förväntad. Jag, dansken och Mattias hade ungefär samma. Och matten skulle jag hoppa över två kurser och gå direkt in i College algebra, men känner att jag behöver en lugnare start så tar kursen under. Kommer komma sent till mån-, tis-, ons- och torsdags träningarna. Inte det bästa, har ju ingen bil heller. Sen är jag kanske helt ledig på fredagar. Vore skönt. Pluggdag där då.


Idag ska vi försöka fixa nytt bankkort, simkort och mobiltelefon. Hittade en bra deal igår som vi nog kommer köra på. Dock inget gratis till utlandet.

Nej nu ska jag fixa iordning mig lite. Hoppas ni har det bra där hemma!
Take care!

In Daytona.

Har precis vaknat upp hemma hos Kregg, en vän till familjen Lochtes. Marie (en simmare från laget, som jag ska dela lägenhet med) kom och hämtade oss på flygplatsen igår tillsammans med Kyle. Så har inte hunnit göra mycket mer än att sova här typ. Riktigt trevlig och fin familj, i riktigt stort och fint hus!
Snart kommer Kristin (assisterande coach) och hämtar upp oss tre här. Får se vad dagen bjuder på. Enda bestämda är att alla simmare ska träffas vid bassängen kl 1:30. Inte så fint väder så blir nog ingen strand idag tyvärr. Torsdag och Fredag kommer också mestadels bestå av möten och info sen börjar skolan på måndag. Spännande!
Nej nu ska jag göra mig iordning lite, kanske leka med deras hund om jag vågar. Jättesprallig och vill leka hela tiden, ser ut precis som en valp bara det att den är 9 år gammal :P haha.
Ha det gött hemma i Sveariket!

In Charlotte.

Nu sitter jag vid Burger King på flygplatsen i Charlotte tillsammans med Deniz och Mattias. Om en och en halv timme går nästa flyg som tar oss till slutdestinationen Daytona. Så trött och sliten är jag. Hemma är tiden kvart i ett och här bara kvart i 7 och vi har en bit kvar på vår resa. Jag kommer säkert vara jättepigg imorgon när vi ska träffa alla.. Nej, ska sova gott på planet nu.

Nu börjar jag få träsmak i rumpan också så vi får väl resa på våra feta bakar och rusa runt lite i flygplatsen. Men än så länge mår vi alla bra (Mattias lite förkyld bara) och resan går bra. Lite små rädda blev vi dock när vi skulle gå på planet i München för datorn ville inte godkänna Mattias biljett. Efter många om och men gick det till slut.

Här har ni mina små reskamrater.

Min sista natt i Sverige på väldigt länge.

Då har en till dag bara susat förbi.
Började med lite chill på förmiddagen tills vi hämtade lille Håkan på förskolan. Därefter in till stan för att dumpa mig där medan de andra två gick på bio, Shrek! Själv strosade jag runt bland alla butiker och införskaffade mig det sista inför resan och även lite nytt till garderoben. Kan ju aldrig bli för mycket kläder ;)
Har precis haft ett samtal med mor min och ska börja fixa det sista i packningen lite.

Det här blir förmodligen min sista natt i Sverige på väldigt väldigt länge!
Ska försöka vara så aktiv jag kan här på bloggen under min USA vistelse. Kanske till och med startar upp en ny blogg tillsammans med min andra halva Deniz för att uppdatera om våra äventyr. (Men då länkar jag er till den här).
Ha det gött i kalla mörka Sverige!


Only two nights left in Sweden.

Alla hejdå är trots allt lättare än vad jag hade förväntat mig. Tror dte är för att det inte gått upp för mig hur lång tid jag egentligen kommer vara borta. 17 maj är hemresedatum bokat, än så länge. Det är lång tid!

Imorgon blir det förhoppningsvis ett till adjö. Ska försöka hinna med en liten förmiddagsfika med min saknade vän Isabel. Long time no see! Sen måste jag införskaffa det allra sista..


Gothenburg.

Imorse åkte som sagt hela familjen (utom storebror som spenderar sin helg i Sundsvall med sina nya arbetskamrater) till Göteborg. Blev en liten rundtur och mat på A6. Väl framme blev det mat och som alltid: familjespel. Dock ägde jag denna gången!
Blev hejdå av dom nyligen. Det ´är nu det börjar kännas på riktigt att jag ska iväg.
Hejdå tokiga familjen, saknar er redan!


My last night in Norrköping.

Vaknade tidigt och tog mig iväg till badet för ett långt gympass. Därefter hem och sitta med kläder upp till halsen för att packa ner "hela mitt liv" i två väskor. Hur tror dom att man ska klara sig på en 23 kilos väska egentligen?!
Blev en familjemiddag med tårta till efterrätt och sedan in till stan för bio, "Grown ups". Sjukt rolig film, garva hela filmen. Till och med mamma gjorde det!
Och vilka två sötnosar stötte jag inte ihop med om inte Linda och Michelle? Så söta, blev många jobbiga hejdå där alltså. Kommer sakna er brudar!
Nu är i alla fall väskorna packade och jag ska sakta röra mig mot sängen tror jag. Imorgon bitti åker jag, deniz och familjen till Göteborg för att spendera en heldag där. Sedan blir det avsked till familjen. Ska hinna med lite avsked av Isabel på måndag med! Sedan tisdag morgon bär det iväg. Hej då Sverige och Hej USA!

Augustifestivalen.

Igår hann vi med och kolla in årets augustifestival lite grann. Dock var fyrverkerierna inte alls bra. Och tycker inte marknaden är något speciellt heller. Det är väl mest bara en helg för alla Norrköpings bor att komma ut och umgås under bar himmel.
En del vackrare än andra..

Personalfesten i torsdags.

I torsdags bjöds det på personalfest för timanställda hemma hos Chrills, med lite dricka, lekar och dans.


Bowla med gamar..

..Strike varenda gång!
Tisdags kvällen spenderade jag tillsammans med lite vänner på Eurobowl.

Change of life.

På söndag åker familjen och jag till Göteborg. Det blir lite tid för adjö och sedan på tisdag morgon lyfter planet för mig, Deniz och Mattias till USA och Daytona Beach. Det blir förhoppningsvis det sista ni ser av mig tills jag kommer hem igen den 17 maj.  Men jag ska försöka vara flitig och uppdatera här så ofta jag kan och hinner!

Long time no see.

Det har blivit en oplanerad bloggtorka här, jag har haft så mycket för mig.
Tänkte bara visa tre bilder från min, Susannas och Christin hejdå-(för)fest;
För er som in vet; jag åker till USA, Susanna till Norge och Christin till Helsingborg.

I'm kind of dead.

Började dagen med ett gym- OCH simpass, så träningsvärken kommer ligga fin fint imorgon. Vidare till stan efter det för lite ärenden. Storhandlade på apoteket utav alla ställen, över tusen spänn!!! (Känner mig inte som en sjuklig tant nej nej). Sen till Hageby för lite lunch och shopping.
Kvällen har jag spenderat i cafeterian tillsammans med Emma. I'm kind of dead.
Nu ska jag krypa ner i sängen tror jag och kolla någon av alla våra nya filmer. Karate kid kanske..

Njut mamma!


(Jag vet att jag redan lagt upp detta klippet på bloggen tidigare, men min käre mor till "data-freak" ville göra det enkelt för sig att hitta den. Så enjoy!)

What a beauty.

Härligt fin och enkel klänning från stylstalker.com

Pust och stön.

Vaknade av alarmet klockan 5 imorse från en ruskig mardröm; dinosaurierna hade återvänt till vår värld, en T-rex eller vad de nu heter och var på jakt efter alla människor. Jag satt på en toa och gömde mig, då kommer en lömsk mördare istället.. Jag var glad när jag insåg att det bara var en dröm!

Har lämnat Deniz på tåget nu. Han har väl inte så mycket kvar, blev ett snabbis-tåg den här gången. Själv sitter jag här ensam i huset, inte ofta man har en egen stund här längre så bäst att njuta.
Nej nu hörde jag att storebror kom hem, ändå lugnet före stormen. Kanske ska ta en sväng till stan för att fixa lite viktiga saker. Undrar om orken finns till det?!
Bild från igår på mig och lillebror.

En riktig Karlsson.

En händelserik dag tillsammans med lillebror och mor. Nu en snabbvisit hemma för lite mat och sådär, och nu vidare för att spana in storebrors nya lägenhet. Han fick ju jobb i stan med, direkt efter examen och allt! Kan inte bli bättre. Nej nu måste jag kila, tudeluuu!

Klackarna i tacket!

I lördags blev det jobb hela dagen. När vi, Chrille och jag, slutade kl 7 traskade vi hem till honom för en middag me kasler, grönsaker och pasta. Därefter mötte vi upp Marlow för att sedan hitta till Nikkos fin fina lägenhet. Där hoppa jag in och spelade bear-pong direkt och vann 4 gånger i rad (tror jag). Är jag grym eller vad!
Efter en riktigt bra förfest drog vi vidare till Deli för att starta igång benen lite för att sedan dansa hela kvällen inne på Trappan.  Bra kväll!

Jag & Malin.
(Mina bilder kommer in på facebook så fort jag har tid! Så nu kan ni sluta tjata, haha)

Söderköping, minigolf och glass.

Här kommer en bildbomb från förra veckan.
Tilllägg: både jag & lillebror slog Deniz i minigolf!

RSS 2.0