Break.

Jag orkar inte mer för tillfället. Funderar på att lägga ner bloggen helt.
Men det blir i alla fall en blogg-paus, får se om den tas upp igen eller om pausen blir evig.


Love me like you'll never se me again.


Allt blir vad du gör det till.

Vaknade lagom tidigt imorse, så jag och mor for iväg till sol&motion för att bättra på den snygga vinter-brännan. Efter det blev den en snabbis på McDonalds sen skjutsade jag henne till jobbet. Någon måste ju jobba. Själv for jag till HC och uträttade lite ärenden. Införskaffade mig även en ny väska till ett kanon pris! Endast 149 rikstaler.

Snart ska jag åka och hämta lillebror på skolan och sen åka en tur med honom innan träningen. Onsdagar är sega, 3 timmars träning sliter på en kan jag lova!



Jag vill ha solbrända ben, precis som det ska va!


Bad day.

Redan när jag vaknade imorse kände jag att detta skulle bli en svår och jobbig dag. Men nu har jag skrivit av mig lite så känns lite bättre redan. Ska lägga mig och lyssna på musik och göra det bästa av situationen.


Jag älskar dig.


Portarna till himlens palats.

Att ens liv kan ändras så fort.
Du finns alltid kvar hos oss.
Vila i frid Ellen Karlsson.


Spökhus.

Hemma från junior DM, eller öjsm som den heter nu. Blev förvånansvärt bra resultat med tanken på min träning och hur jag mått senaste veckorna.
På lördagen började det med en fläskläpp precis innan min start på 100medley. En tredjedel av överläppen bara hängde och jag såg ut som stryk. Men folk fick sig ett gott skratt i alla fall, bra att jag kan roa! 100medley blev det bara 7 tiondelar över pers och en andra plats. Sen var det 200fjäril där jag dog, men tog mig i mål som trea på 2.27 nåt.
Eftermiddagen blev det bara 50medley laget, bröst-sträckan på 33,4.

Klubben hade ett eget hus där vi bodde. Mitt ute i skogen, helt kålsvart och kossor bredvid så det stank. Läskigt hus. Spökhus. Men det gick sova lite grann alla fall, men bara lite.

Söndagen var lite värre. Fick hemska besked på morgonkvisten, men tävlade alla fall. 28,5 på 50 fj tvåa. 50fr laget första sträckan med nytt pers på 26,7. Eftermiddagen 200br med nytt pers på 2,42,3 och en första plats.
Simmässigt var det en bra helg. Men räknar man bort det, hemsk!

Sleep tight.

Dagen har bara bestått av jobb jobb och åter jobb. Okej då, jag hann med lite träning också. Blev faktiskt klar med alla dessa papper ock scanningen nu! Sjukt glad att jag slipper det nu.

Sitter faktiskt och kollar lite klockor nu, hittat två stycken som är rätt najs till väldigt billigt pris! Men jag är ju som sagt ingen klockmänniska. Men jag kanske blir?

Imorgon åker jag ner till Växjö för JDM. Dock har jag ingen aning om vad jag kommer simma (eftersom jag varit sjuk är det nog inte det bästa att simma de distanser jag är anmäld på). Men det återstår att se. Passet igår och idag kändes ändå hyffsat bra.

 

Nu ska jag sova. GOD NATT!


Femtiofyra.

Kom hem för ett tag sen och sitter nu i sängen. Ska ta mig en panodil tror jag, jag har ju faktiskt inte tagit någon än. Hjälpte mamma att hitta lite kläder till hennes "fest". Hon kommer bli fin! Köpte även en svart bustier till mig och en ram till mitt lilla borde vid sängen.

Nu ska jag läsa lite tror jag, sen blir det 3 timmars träning. 1 timme landstyrka tillsammans med A-gruppen och sen 2 timmar simning. Får se hur länge min kropp håller idag.


Idag är det 54 dagar tills jag är i armarna på Deniz igen. Känn dig saknad.


You know i love you.

Ipoden var min bästa vän i natt, tills han dog för batterierna tog slut. Att bilder och musik kan göra så mycket!

Nu sitter jag i telefonkö till flygvaruhuset, hatar telefonkö. Men den här var lite bättre än alla andra, den spelar olika beatles låtar hela tiden. Så nu sitter jag och sjunger beatles låtar som aldrig förr!

Ska snart åka och hämta mamma på jobbet och sen spendera lite tid med henne.

Ha en grym dag allihopa!


Give the world a smile.

Dagen i ära började med morgonträning, gym. Blev bara typ 50 minuters gym sen hem för en snabb dusch sen sova för att bli bättre och få tillbaka krafterna lite. Efter det blev det jobb, ja pappersjobb idag igen. Jag är trött på det.
Hann hem mellan träningen och fick även besök av Michelle och Linda. Det blev "mini buffé" och sen till träning. Trevligt, mycket prat och skratt. Träningn gick desto sämre. Hatar att jag aldrig blir av med skiten!

Depp idag, inte ens happy songs hjälper idag. Ska försöka hitta nåt annat sätt att muntra upp mig nu. 
Give the world a smile.

Älsklingen blir 21 år idag!



GRATTIS PÅ BAMSEDAGEN HONEY-BUNNY!

Idag blir min Deniz 21 år. Han börjar bli gammal! Blir en födelsedags pratstund ikväll, det är jag glad för :)


Om jag kunde drömma.

Nu sitter jag här i min soffa i mitt städade rum. Jag tror faktiskt aldrig att det har varit så rent och fint som det är nu. Får se hur länge det håller i sig..

Mådde mycet bättre idag när jag vakna. Härligt! Huvudväken helt borta och kände inte av smärtan inne bröstet nånting. Visst hostar jag och låter som en kratta till och från fortfarande, men förhoppningsvis är det på bättringsvägen nu. I hope so! Ikväll ska jag faktiskt till badet för att gymma en liten stund och testa simma också. Hoppas det går bra :)

Nu ska jag fortsätta läsa lite i "Om jag kunde drömma". Jag fick nämligen tre böcker i julklapp. Hoppsan ja, Eve har gått occh blivit en bok-nörd!


Last night.


You make my day.

Nu ligger jag i sängen med datan i knät, aftonbladet intill mig och kollar på The Hills. Middagen snart klar, råstekt potatis med fläskfilé och vitlök. Kan det bli bättre? Ja faktiskt, min hals kunde vara bra och jag kunde vara ute och umgås med mina vänner.
Dessvärre när jag vaknade imorse gjorde det ont långt ner i halsen, typ lugnorna, så skippade gymmet och sov ut istället. Men nu mår jag betydligt bättre, så kanske kan få ha roligt ikväll?!


Så illa!!

Jag har världens träningsvärk i magen, och gissa varför?
Yes, den här förbannade hostan!


Life's a red carpet.

But not today.
Kunde inte somna igår kväll. Låg vaken i flera timmar och hosta och höll hela familjen vaken. Vaknade tio i 5 imorse, men låg kvar i sängen istället och skjutsade Sebbe till morgonträningen. Själv åkte jag hem, knarkade i mig medicin och la mig för att sova. Fick totalt 1 timme sömn och 1 timme hostattack.
Sen var det dax för jobb igen, pappersarbete idag igen. Tråkigt! Struntade i lunchrasten idag också, jag åkte direkt hem efter jobbet istället och käka hemma. Nu har jag hostattack gånger tre typ! Grannarna lär ju höra mig så som jag låter!
Rösten är bättre idag alla fall. Igår trodde Lindas pappa att jag kommit i målbrottet. Ush jag hatar att vara sjuk. Huvudvärk har även lagts till idag. Jag blir ju aldrig bättre!

Nu ska jag lägga mig i soffan och sova lite, försöka bli frisk. (Det ska jag ägna helgen åt alla fall!) Och sen laga middag åt mig och lillebror.

Ikväll ska jag nog ringa Deniz, och bli på bättre humör :)
Saknar dig pojken min.


Todays.

Steg nästan upp med tuppen idag. For iväg till ica sen blev det jobba i 6 timmar med massa papper. Inte världens roligaste jobb direkt, men jag tackar inte nej till cash just nu. Har kommit hem en snabbis nu för käk och ska dra iväg och plaska lite i bassängen. Blir väl inte mycket mer än 1000 meter idag heller, men jag kan inte hålla mig borta riktigt.

Hade inte suttit fel med en stor kebab från vasa just nu.. 


God natt.

Ops, var nära på att få upp middagen nyss. Trött som ett troll men ligger bara och hostar. Ska lägga mig och lyssna på härlig musik och titta på fina bilder på min iPod nu (tur att jag gjorde iordning den igen) och bara tänka på fina minnen :)

God natt.



Deniz, I miss you!


Just det!

Nyårs uppdatering kommer senare :)


Sick.

Deniz sista natt i Sverige blev inte som väntad. Halsen blev så jävla dålig under de sista dagarna och febern steg mig över huvudet på natten. Sov ingenting och bara svettades och frös om vart annat. Olika halstabletter och vatten höll mig ännu mer vaken. Sen när klockan ringde 5 på morgonen var jag fortfarande vaken och låg halvt död i sängen.
Stackars Deniz och se sin flickvän sjuk och ful sista gången på lite mer än 2 månader, han var nog glad att åka just då ;)

Idag är det bara 2 månader och 3 dagar tills vi ses. Jag har ju bokat biljett så jag flyger dit 8e mars. Underbart! Ska bli kul att se hur de bor och lever där borta. Träningen är jag dock redan nervös inför. Om jag ska vara ärlig är jag nervös för att komma in i deras lägenhet också, jag hoppas de har städat! Flyget är jag sjukt nervös för med, aldrig flygit själv innan, och nu ända till USA och mellanlanda i NEW YORK! Men det är coolt.

Har legat i sängen hela dagen igen, förutom när jag skjutsade lillebror till morgonträningen typ. Så nu blir det lite tycka-synd-om-mig-själv-fika. Det kommer sitta fint!


Hon i Norrköping med han på andra sidan jordklotet.

Och vi fick en "romantisk" lunch på vårt favorit ställe Vasa pizzabutik med de bästa kebabrullarna in the whole world innan han åkte tillbaka till Daytona.


RSS 2.0