Surprise!

Nu ska jag åka ut till Himpa och överraska de hårt arbetande Deniz och Christin.
Därefter blir det jobb för min del. Inomhus är ju inte för roligt en dag som denna.

Tjejkväll.

I onsdags bjöd jag ut brudarna till landet för lite firande av min kommande 20 års dag.
Jag och Deniese åkte ut under dagen och hann med lite glass, solning och årets första dopp innan resten av tjejerna kom ut. Det blev kubbspel, grill, skratt, prat och väldigt mycket melon och gottigheter. Trots alla mygg som bet sönder mina ben så var det en riktigt trevlig kväll.
Tack brudar, ni är guldvärda!



Som handen i handsken.

Det har blivit mycket jobb senaste dagarna. Därför den dåliga uppdateringen. Men nu har jag endast 2 dagar kvar i juni att jobba. Sommarlov typ!

Igår var Victorias och Daniels bröllop. Missade tv sändningen, inte för jag direkt ville se det, hann se några snuttar här och där och lika så höra på radion. Ingen kunde väl undgå bröllopet igår.
Såg bröllopsklänningen, trots att den har fått höga betyg i tidningarna håller jag inte med. Den föll mig inte alls i smaken. Gillade dock den här enaxlade klänningen. Sjukt snygg och elegant och sitter som handen i handsken!
Nu blir det Sex and the city filmen och sen sova. Imorgon hoppas jag på strålande solsken!

I love summer.

Jag älskar sommaren!
Inte bara det att det är varmt, solen skiner, man kan vara ute hela dagarna, solbrännan, sjöarna, använda fina sommarkläder eller gå utan strumpor och skor. Man blir en så mycket gladare person på sommaren!
I love summer.
Nu ska jag äta lite vattenmelon. Både gott och nyttigt! En till sak som är bra med sommaren: vattenmelonerna är som godast då!

Fin sommardag.

Dagen började med morgonträning. Simma ute i solen är skönt, skönt, skönt! Benpass på det med så det var ganska gött. Därefter åkte jag, Linda och Nikko till Hageby, inhandlade lite smått och gott sen hem.
Jag och Linda tog sedan bilen till Himpa för att hälsa på Deniz och Susanna med lite blommor och mat. Satt där och myste en stund i solen, sen när Deniz slutade for vi två till Ågelsjön och chilla lite.

Espresso house.

Började dagen med ett benpass på gymmet. Därefter mötte jag upp mamma och tog en sväng till stan. Blev en liten snabb shoppingtur och en bit mat på Espresso house. Riktigt gott!
Kom hem med ett nytt linne med spetsdetaljer och ett par svarta shorts. Blev även ett par shorts till Deniz, och en t-shirt till mor.
Om ett tag är det träning, härligt med sol! Och sen blir det jobb i några timmar.
Står att det ska vara fint väder imorgon, jag hoppas det stämmer. Då ska jag njuta av varenda solsekund!

Öst Svenska Mästerskapen.

Hemma igen efter mitt andra och sista pass under denna tävling. 400medley stod på schemat och det gick bättre än förväntat! 5.10 slutade tiden på, samma som jag gjort i 25a. Tror att jag därmed vann ett stipendium på två- eller tre tusen kronor. Inte helt dumt!
Här kommer lite vimmelbilder från dagen:

Friday.

Fick massage av Deniz För ett tag sen. MYCKET VÄLBEHÖVLIGT! Mina vader tar kål på mig snart om de ska jobba sig igen.
Tävling idag, ÖSM i Linköping. Blev bara 50fr och 200fr i lag. Inga direkt bra tider, men helt okej för att vara mig just nu. Deniz simmade bra, 50br vann han på fin tid!
Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid en pluggande Deniz. Måste ladda lite krafter inför eftermiddagspasset imorgon, ska nämligen simma mördar-distanser imorgon. Good luck to me!



Studentfiranden.

Ska börja med att säga grattis till alla som tog studenten igår! Hoppas eran vecka har varit lika rolig som min var förra året.
Det blev en hel del studentfiranden för min del igår. Tänkte fatta mig kort i ord och visa med bilder istället;
Utspring Eber. Utspring Haga. Jimmys mottagning. Slettchos mottagning. Simons mottagning. Susannas&Lizas mottagning. Lindas mottagning. In till stan igen för utgång.

2010-06-09

Har precis plockat i ordning lite på rummet. Det blir stökigt så fort, jag förstår inte! Nu sitter jag och försöker läsa lite i kursboken vi fick från jobbet, kommer typ få skrivning på det!?
Snart kommer Deniz hem också. Får se vad vi hittar på idag, blir nog inte så mycket. Han var trots allt uppe halv 5 imorse. Och den här gången var det jag som fick ligga kvar, SKÖNT!

Imorgon är det stora dagen för 91:orna. Och det ska firas hela dagen! Hoppas det blir fint väder, vill ha min nya klänning. Blir att ta det hyffsat lugnt ändå, för det är nämligen DM för mig fredag och lördag. De kunde verkligen inte lägga tävlingen bättre!?!

Grym frisyr.


Gårdagen.

Steg upp innan tuppen för morgonträning. Väldigt psykande när både Sebbe och Deniz fick ligg kvar och sova. Men fick ta nya bilen till träningen! (Far har införskaffat sig en ny röd Volvo, jag fick tillochmed köra den från bihandlaren!). Efter träningen åkte jag hem för att ladda batterierna, sen begav sig jag och Deniz till Maxi för att lämna tillbaka en klänning jag inte ville ha. Sen var jag med honom på jobbet en stund.
Körde Drive trough för första gången också :D



Dagens hjälte: Min mor! Hon räddade en skoltjej från att drunkna på badet. Vilken insats!

Hemmaparet nr 1.

Ikväll får nog Chrills ännu mer kruppet på oss. "Hemmaparet nr 1" ska nämligen sätta på en film och tjocka sig nu!
Nej, men man har sina perioder. Snart är vi igång! Håll ut Chrills, haha.

Dagen har bestått av jobb, jobb, jobb och mera jobb. Till en början rätt chill sen blev det andra bullar. Ambulans, dubbelbokningar, mycket folk och övertid kan sammanfatta denna dag.
Så då förtjänar jag chips och annat gott!

Imorgon är det jobb igen. Men denna gången i vår lilla cafeteria.
Hej svejs!

Vad vore en bal på slottet?

Idag mötte jag upp Christin (som precis kommit hem från sin "rundtur" Australien) för att ta oss en titt på festligheterna inne i stan.
Riktigt roligt att träffa så många glada och välkända ansikten. En riktigt rolig dag med många skratt och kramar. Mycket glädje helt enkelt! Här kommer lite bilder:

Röda rosor och levande ljus.

Igår kväll överraskade Deniz mig med att ha pyntat hela mitt sovrum med röda rosblad och levande ljus. Fick rosor på kudden också. Väldigt fint och romantiskt! Vilken kille jag har alltså, skulle inte byta ut mot allt i världen!
Tack hjärtat.

Show by Kling.


RSS 2.0