Hungary here we come!

Nu sitter jag bara här och slappar medan Deniz springer runt och packar. Han är alltid ute i sista stund. Blev ett fint "avsked" med kebabpizza, igen. Jag borde nog inte säga det här, men jag börjar nästan bli trött på kebab nu.. Om ca 40 minuter drar vi iväg till Landvetter och möter upp Mattias och resten av "Skövde-gänget" för att sedan åka söder ut mot Ungern för ett 5 dagars simläger.

Nej, nu ska jag hjälpa Deniz lite. Ha det underbart här hemma i dystra Sverige, det ska alla fall vi ha borta i värmen!

Wonderful shoes.


Topshop


I want.Dessa två snyggingar funderar jag på att införskaffa mig. Dock är budgeten för dålig just nu. Skulle sitta fint till lillebrors student dock. (Plus att skorna finns till och med i strlk 35!!) När jag får pengar får det nog bli min "bra-betyg-present" till mig själv, hihi.


I´m alive!

Dålig uppdatering här på senaste tiden, men har haft så himla mycket att göra sen jag kom hem igen. (Kommer lägga upp lite inlägg om det senare när min dator fungerar som den ska).
Nu sitter jag i Deniz lägenhet i Göteborg och väntar på att han ska vakna. Idag kommer vi nämligen ta vårt pick och pack och dra till Ungern, om flyget inte är inställt på grund av askmolnet. HOPPAS vi kommer iväg!!


Water for elephants.

Kom precis hem från en mysig kväll i biomörkret tillsammans med grabbarna och Cali.
Riktigt bra film måste jag säga! Se den, se den, se den....

Shopping.

Jag tänkte att jag skulle visa er den nya klänningen jag köpte igår. Jag och Cali tog en spontan trip till Orlando för lite shopping på Florida Mall (bästa shoppingen här i närheten). Hittade denna söta klänning på forever21 och kapade den direkt. Med hem följde även två bikini underdelar, två halsband, shorts och sandaler. Får lägga upp bättre bilder på allt en annan dag.
Nu ska jag göra i ordning på mitt rum lite. Saker ner packade i lådor och väskor över allt i rummet. Känns bra nu!! I kväll blir det bio med gänget som är kvar här, Water for elephants bjuds det på!

Dagens.

Idag lättade en sten från mitt hjärta. Äntligen! Berättar mer om allt när det är helt klart..
Nu ska jag iväg och "fira" lite genom att spendera lite ensam tjejtid tillsammans med Cali på köpcentrat!
Inte världens bästa bild, men såhär ser jag ut idag.
Linne och skjorts - H&M, Bälte - Gina, Halsband - Forever21.

Final week.

Då är det sista veckan i skolan. Just nu är fotografi, sports nutrition och engelskan klar. Endast matte och art appretiation kvar! Sedan blir det 4 dagar med skoj, sedan lyfter planet hem till Sverige igen. För er som undrar landar vi på Landvetter i Göteborg på onsdags kvällen. Tar sedan mitt pick och pack och åker till Norrköping på torsdagen!! Hemma i Sverige igen alltså om 8 dagar!!!!
Sommar i Sverige.

Paper plates award.

I fredags hade vi lite grill mys tillsammans med laget. Några av tjejerna hade dragit ihop lite pappers tallrikar och hade paper plates award. Vissa roliga och vissa lite små elaka.. Vissa människor kan ju inte ta skämt alltså! Själv fick jag denna otroligt snygga tallrik, haha..

Sorry.

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Man har ju sina perioder för bloggandet alltså, men jag ska snart försöka dra igång det igen och du uppdaterar jag om allt roligt jag har haft för mig!
Nu är jag för trött, har suttit och pluggat och gjort klart i stort sett hela portfoliot som jag ska lämna in på måndag. Bara kolla igenom research paper en gång till så är jag klar sen! Nu: sova en stund till OC.

The dress.

Klickade hem den här söta klänningen från Nelly. Älskar designen med ena armen, och mönstret. PERFA! Blir nog att ha till lillebrors student. Ska bara hitta ett par fina klackar till den också.

The Banquette.

Som jag berattade i tidigare i veckan sa hade vi banketten i tisdags. Tyvarr valde dom att lagga den en tisdags kvall, och exakt samma tid som vi hade var final i fotografi kursen. Sa vi fick ga till klassen, alla fem, uppkladda i vara fina klanningar och skjortor. Kunde smita dar ifran lite tidigare, for att hinna komma lagom till maten. God kyckling marsala! Darefter blev det prisutdelning, for alla olika idrotter. Sjalv blev jag Swimmer of the Year, och deniz blev Scholar-Athlete of the Year, sa det var riktigt roligt. Annars var det inte mycket mer an sa den kvallen. Men vi hann med en hel del bilder sa tankte visa er nagra, resten kommer upp pa facebook vid nagot tillfalle.


Jag och Cali med matchande klanningar. Fick manga kommentarer om det under kvallens gang, haha..

Mina tokskallar Simon och Mattias.

Prisutdelning tjejlaget. (Fran vanster: Sammy, Sara, jag, Kimba och Hanna).

Prisutdelning for grabbarna, (Fran vanster: Micke, John, Deniz och Coach Gibb).

Ovre raden fran vanster: Jag, Meredith, Sara, Marie, Megan, Sara, Hannah. (John och kevin i bakgrunden).
Nedre raden fr. v: Cali, Nikki, Sammy.


Banquet.

Precis hemkommen från banketten på skolan (och även finalen i vår fotoklass). Just nu har jag inte tid till att berätta om det, eller lägga upp bilder för den delen, så får göra det vid ett annat tillfälle. Nu ska jag sätta mig och retuschera lite bilder för att sedan åka till skolan tidigt i morgon och skriva ut lite. Men kan säga att det blev tummen upp för banketten..

RSS 2.0