Stuck in New York.



Vi har haft underbara dagar i New York. Tills gårdagen kom då vi skulle åka hem. I förrgår, söndag, började det snöa. Väldigt mycket. Det blev storm och alla flygplatser i hela New York stängdes ner. Vi ringde från vårt hotell flertalet gånger men de sa att vi skulle lyfta. Väl på flygplatsen var det inställt och flygplatsen var stängd. Fick hitta ett annat flyg (idag). Bokade ett hotel på hotels.com. Åkte till hotellet efter att letat efter transport i en evighet. Kommer dit och hela hotellet är full bokat och något fel med våran bokning. Ringde runt för att hitta ett annat hotell. Hittade ett men ingen transport. Deniz sprang ut i snöstormen för att hitta en taxi. (vi bad dom ringa på hotellet men de sa att ingen taxi skulle komma förän 2 timmar). Hittade en taxi men han visste inte vart vårt hotell låg och kunde inte köra oss. Tog oss tillslut tillbaka till flygplatsen. Ställde oss i en mil lång kö för taxi. Delade taxi med 4 andra. Åkte runt i säkert 1-1 och en halv timme. Eter många om och men hittade vi vårt hotell. Ringde efter mat men de klickade oss bara. Hade inte ätit på nästan 12 timmar. Sprang ut i stormen och hittade en Italiensk resturang där vi åt en god och varm middag. Kom hem och ställde oss i badkaret med fötterna i kokhett vatten. Sedan slocknade vi båda två. Vilken dag!


Nu ser vi att det är plan som lyfter från flygplatsen. Men saken är den att de har inte tillräckligt med flygplan på flygplatsen just nu. Har inte landat flygplan där sen igår. Så nu sitter vi och väntar på att få reda på om vi får åka hem idag eller någon av de kommande dagarna.


Istället för ett direkt flyg till orlando och hämta upp vår bil som vi redan betalat för, så får vi åka 3 andra flygturer!
Nej nu ska jag vila lite så jag har energi till den långa flygresan. Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0