Deniz in da house

Deniz in da house

Eve har ju lite tråkig blogg så jag tänkte bara liva upp det lite..
Denna är ganska rolig;

Here are ten facts:
1. Your reading my comment
2. Now your saying/thinking thats a stupid fact.
4. You didnt notice that i skipped 3.
5. Your checking it now.
6. Your smiling.
7. Your still reading my comment.
8. You know all you have read is true.
10. You didn't notice that i skipped 9.
11. Your checking it now.
12. You didn't notice there are only 10 facts

So long suckers

Dålig uppdatering

Dålig uppdatering

Nu är det väldigt dålig uppdatering här. Men så är det när det är strålande solsken ute och jag jobbar mest hela dagarna. Och dagarna blir verkligen långa! Hujeda mig!
Har ändå hunnit med lite smått och gott; glass i solen och skvaller med italien-brudarna Sofie Victoria och Sara, heldag med Linda (+malin ett tag), sol i parken, grillning hos Chrills, kortlek och solning i trädgården...
Imorgon är sista jobbdagen, för ett litet tag. Sen på tisdag åker vi till linköping ett tag, och på onsdag börjar SM, fram till min födelsedag (söndag 5 juli ;D).

Vädret är galet bra nu! 30-31 grader de närmsta 4 dagarna, hur skönt är inte det??!! Lite jobbigt att stå i cafeterian när det är så fint väder bara.

Och ingen kan väl undgått Michael Jacksons död.Tidningarna säljs slut direkt på morgonen, tror han kommer bli typ nya Elvis. Tror nästan musiken kommer sälja ännu mer nu, han är en legend. Många bra låtar alltså, trots allt skvaller och drama kring honom, jag bortse detta och tycker han var en bra musiker :)


En liten uppdatering nu alltså. Ganska så tråkig, men ni får stå ut ;P PEACE

400 days

400 days

Idag är det 400 dagar med älsklingen :) Tiden går fort!

Inte så uppdaterande här som jag brukar. Datan, eller nu alla tre, försöker nog irritera mig till hundra och de lyckas! Tog bara 1 timme att komma in på msn idag. Woooh! Därför blir jag kortvarig här :P
Och hjälper inte med dagens humör heller. Det är som vädret, väldigt väldigt skiftande..

Ingen vanlig dag

Ingen vanlig dag

 
Jag vill ha sommar och värme! Det är liksom juni nu, mitten av juni! Var någon som sa till mig att det aldrig varit såhär kallt som det är nu. Jävla global uppvärmning!

Nu sitter jag hemma hos D :D Blev en spontan biljettbokning efter att jag inte fick jobba midsommar eftersom badhuset skulle ha stängt.. Och imorgon är det ju midsommar! Blir lite grillning och mys hos Gustav.

Avslutar denna dag med ett fyrfalligt leve för ISABEL SVENSSON som blir inte mindre än 20 år idag, och hejdå tonåring ;)
hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!!
Grattis till dig tjejen :)

Onsdags-äventyr

Onsdags-äventyr



Rätt så skön dag. Började med morgonträning, där jag blev räddad av ett sms från D så jag inte försov mig :) Sen tog jag och lillebror en cykeltur, riktigt lång, ända till maxi för lite shopping. Inhandlade mig ett linne från H&M för presentkort jag fick av moster Patricia på studenten :)
Efter det blev det möte med cafeteria-folket, och sen träning igen. Hör ni 2 träningar på 1 dag!! Wohoo!
Fick även veta att bahuset är stängt fredag och lördag, då jag skulle jobba och tjäna förmögenheter, så är nu ledig fram till söndag morgon. Och vad passar bättre än att åka till min käre pojkvän? Japp blir Göteborg imorgon bitti om jag hittar en biljett.

För övrigt kommer storebror och pappa hem från Skellefteå och släkten imorgon. Missar dom dock, men men.. Nu blir det städa rummet inför pappas hemkomst (så han blir glad), och sedan packa väskan :)
Så hej så länge!

Det kallas lycka.

Det kallas lycka.



Morsning!

Morsning!

Vaknade till agustanas klinkande på pianot imorse, som alla andra mornar. Morgonträning, som förövrigt gick väldans bra! (Är väl för jag inte tränat på nästan 2 veckor och är därmed i toppform;D)
Sen for jag till skolan för att hämta mina betyg, men fick jag dom då? NAE! "Du får komma hit en annan dag" - en stor bajskorv på er!

Nej blir bara ett kortis inlägg, för nu ska jag hinna sova sen iväg för lite jobb.
TAKE CARE

Balen 2009

Balen 2009

Lite sent men nu kommer bilder från balen, enjoy! :)










Shoppaholic

Shoppaholic

Jag och mamma bestämde oss för att ta med alla våra presentkort och ta en shoppingrunda på stan. För mig slutade det dock i 2 temuggar(2 likadana som jag fick i studentpresent), ett par jeans och en present, där jag förbrukade 0 kr av mina presentkort!

Nu har jag gått igenom mina studentpresenter lite grann, och allt är verkligen superbra! Finns ingenting som jag inte behöver eller inte ville ha. Allt var mer eller mindre perfekt :)
Ni som inte var där kanske undrar vad jag fick allt mest? En cykel, superfina smycken, kaffebryggare, glas och proslin, "flytta-hemifrån-saker", lampa, presentkort och mycket mera. Som ni hör: perfekt :)

Nu börjar det lukta mat i hela huset, mums. Yasse, Alex och Jennipher kommer snart hit på middag efter jag och Alex tog studenten samma dag :) (FY FAN VA VI ÄR BRA!)


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,

FY FAN VA JAG ÄR BRA!


Tusen tack till alla som gjorde dessa dagar till några av de absolut bästa dagarna i mitt liv!
Återkommer med bilder och skvaller från balen och hela studentveckan, för nu ska jag sova jag är trött!
(bilder kommer även till facebook)

Mässpåtagning

Mösspåtagning



Nu är studentveckan igång, och idag var det den traditionella mösspåtagningen. När jag kom till skolan var det smockat med människor, glada människor med vita hattar, i hela entrén. Roligt! Blev lite sång och sådär inne i aulan sen bjöds det på cider och sen dags för vanliga lektioner. Eller vanliga, betygssnack och utvärdering.

Fick skjuts hem av Sarisen, för att käka lite och ringa lite samtal. Ikväll är det den årliga sponsorsimmet. Gud vilken bra dag de lagt det på, inte. Får se hur mycket man går in för det, jag har trots allt sponsorer som sponsrar med bestämd summa, som tur är :)
Sen blir det hem till Christin för att fixa och trixa och sen till världens bar för en något lugn kväll. Det blir mysigt. Bra start för min vecka tror jag, försöka få igång mig lite. (Inte jätte pepp faktiskt, men det kommer!)

Studentmössan då, otroligt stor! Och de är ju så fula, alla ser ut som kaptener eller lokförare när man har de på sig. Men alla har det eller kommer någon gång ha det. Härlig känsla alla fall! Positiva är att man inte behöver göra ngt åt håret på morgonen ;) haha
Dåligt väder just nu och kommer vara ett tag. Söndag ser ut som solen och värmen kommer. Och det ser ut att blå två grader varmare till balen, men ändå vem vill ha 10 grader och regn? Jag hoppas för all del NT har fel, vilket de brukar ha.

Imorgon kommer hjärtat hit också :) Ska bli underbart. Sen är det bal, bal, bal!
Och imorgon ska jag hinna förbi farbror doktorn och hämta smokingen. Kanske middag på kvällen med :)

Veteran

Veteran

Jaa det skulle man kunna kallamig nu: Veteran. Swebuss-veteran. Eller stammis kanske, aja vilket som. Nu sitter jag hemma i Norrköping, lämnade Göteborg och min Deniz igår :( Men en riktigt fin dag hade vi tillsammans i solskenet, underbart!
Och den alltid goa och glada swebuss-Kjelle var chaffisen igår. Alltid på så glatt humör, jag förstår inte alltså! 
"Och pojkar, sitt ned på toaletten för allas trevnad. Det är rena lisebarg där bak." - varje gång!
Hemresan gick mest ut på att sova faktiskt. Och kom hem en hel kvart tidigare!

Nu sitter jag bara här, ska stoppa i mig en frukt tror jag och sedan ta min cykel och träffa Christin. Det ska bli kul, länge sedan! Bara det inte börjar regna..

Och hur kul är det då?? 8 grader och regn på fredag, på balen! Men vi får väl vara glada för att det inte snöar i alla fall..

Just det, hörde om den där flygolyckan. Ett plan som försvann ur radarn när dte var över Atlanten och de kan inte hitta det. Tänker bara på alla dem som var med och alla nära och kära som stod och väntade på dem på flyplatsen i paris. Väntade och var glada för att få träffa dem igen. Vet ju känslan, stod ju där på flygplatsen i helgen och var förväntansfull och nervös när Deniz och dem skulle landa. Tänk om det hade hänt dem. Jag tror inte ens vi kan förställa oss.
Världen är allt grym ibland..

RSS 2.0