Black team.

My mother wanted to see some pictures from the Black and Blue meet. (This is Nikki's pictures)


Meredith and Marie


Sammy

Cali and me

Efter Black teams teater uppvisning fick Coach reda på att hans dotter/ vår assisterande coach Kristin har en flygande ekorre. Hon har haft den innanför sin tröja varje dag men han har inte märkt nånting. Vi hade med en del i teatern som visade att hon hade en. Och Coach hatar dom djuren så han ställde sig och skrek! Ni skulle se hur förvånad han vart! Hahahaha
Sista han sa:
"You keep that thing away from me!!"

We are the champions!

And the black team won! Yeeeey.
Here is a picture of me and Sarah.

A good friend.


Hittade ingen battre bild, men denna ar fin pa Micke :)

Study Hall ikvall igen. Har fatt ganska mycket gjort faktiskt!
Fick aven ett fint samtal mitt under allt, fran Micke Whalin! Blev superglad! Att ett samtal fran en van kan gora sa mycket. Det paminde bara om hur mycket jag saknar Sverige.
I MISS YOU GUYS <3

Nu ska jag gora nagra matte quiz, har prov nasta vecka. Imorgon maste jag satta upp schema for mig for varen ocksa. Funderar pa om jag ska ta nagon lite rolig och oserios kurs, Mattias ska till exempel ta photography! Men aterstar att se imorgon. Nu, som sagt: quiz!


Sahar ligger det till...

Vet inte riktigt hur man tar bort inlägg, men nu är det borta alla fall. Har fått tillsägelser att inte prata om detta med någon. Tror inte dte gör så mycket om jag berättar det för er, emn jag vill inte göra nånting värre så..

Sitter i en bastu!

Riktigt go träning idag! Började med 800 insim och sedan följde 12*125fr kick/ss drill/ss och därefter återstod bara 100 medley på tid. Tiden blev inte jättebra men tror det var 1.01 låga. Sen bjöd Coach alla på pizza vid bassängkanten, vet inte varför han var så glad idag för..

.. Dessvärre är han nog inte så glad imorgon. Vi fick nämligen veta att simprogrammet hänger på en lös tråd (det är någon som vill ta över skolan och de vill ha bort saker på skolan) för allt som hänt senaste tiden. Mycket på en gång, tror det bara är för att skrämmas men ändå. Fortsättning följer..

Måste försöka sova. Träning om ca 7 timmar :(
Och vår AC är paj så det är typ 30 grader här inne!!!!!!! Snart ramlar väl taket in med. Har blivit en spricka i Razans rum och droppat massa vatten, antar att det är ACn.
Nej som sagt: SOVA!

Dagens träning.

(Eftermiddags passet som vanligt)

1200 insim
3*200 fr, lugn/acc/neg
Syra serie: 24*50
#1-8 fr #9-16 prime #17-24 fr
start tider: 4st 2.15, 2st 1.45, 2st 1.15
6*125 dolme, paddel, snorkel
200 avsim



Bevis att man kan INTE hålla sig vaken under Mrs Blantons lektioner.

Våran andra lektion med Mrs Blanton på den nya reading kursen. Och idag fick vi det bevisat ännu en gång att ingen, jag menar ingen, kan hålla sig vaken:
Fler och fler elever började tappa intresset och la huvudet på bordet och började sova. Mrs Blanton säger till dom att vakna, ta några djupa andetag för att sedan avsluta uppgiften vi höll på med. Men efter typ 2 minuters läsning börjar Mrs Blanton huvud att nicka till för hon höll på att somna. INTE ENS LÄRAREN KAN HÅLLA SIG VAKEN UNDER LEKTIONEN! Vad är det för kurs egentligen?



//Translate// Our second lesson with Mrs. Blanton on the new reading course. And today we've had it proved once again that no one, I really mean no one, can stay awake:
More and more students began to lose interest and put his head on the table and began to sleep. Mrs. Blanton tells them to wake up, take some deep breaths and then finish the task we were doing. But after type 2 minutes reading begins Mrs. Blanton head to nod as she was about to fall asleep. NOT EVEN THE TEACHER CAN KEEP AWAKE IN CLASS! What is the course anyway?

Dagens traning.

Eftermiddagspasset:

500 insim
20*50 5st ben/ss, 5st drill/ss, 5st ben/drill, 5st ss/acc
5*300 fr udda: 75drill+75ss, jamna: medley 50fj 50ry 50br
15*100 fr
5*300 udda: medley, jamna: fr
12*50 kick 12,5m varje start+vandning
200 avsim


Har glomt en serie tror jag.. Minns inte mer alla fall. Ruskigt trakigt pass idag, plus att det annu trakigare nar Kristin ar pa daligt humor.


Halloween soon.





Snart ar det Halloween!
Jag och brudarna ska forsoka klamma in en trip till Halloween-butiken i vart fullspackade schema. Men fragan ar vad vi ska vara. Vi hade tankt att gora nat bra tillsammans, nagon som har ett tips?



// Translate // Soon it's Halloween! Me and the girls will try to squeeze in a trip to the Halloween store in every packed schedule. But the question is what we should be. We were planning to do something good together, someone who has a tip?



Brandkåren.

I fredags fick vi besök av brandkåren. En kille i laget, dum som han är, lekte med fyrverkerier och fick för sig att stoppa in en bomb i ett träd. Trädet var ihåligt hela vägen upp till toppen. Efter att det hade hållit på att ryka från trädet i mer än 2 timmar så bestämde han sig att ringa brandkåren och visst började det brinna inuti trädet. SMARTHUVUD!


Det är förresten min lägenhet man ser längst till höger i bild.

Smile.

Har precis kommit hem från poolen, bättra på brännan lite grann. Tar en break med lite marabou och bloggläsning innan pluggandet.
Igår var vi och shoppa lite. Deniz köpte sig en ny skinnjacka (hans förra var snyggare!) och för mig blev det ett par jeans plus tränings shorts. Sen gick jag och kolla lite priser för klippning. Mycket billigare här än i Sverige! Vet dock inte vad jag ska göra med barret, någon som har en idé?

Dagens träning.

Torsdag betyder ganska hård träning, men jag hade "tur" och missade början för jag hade lektion sent. Detta var alla fall hela passet:
600-800 insim
24*25 ben, drill, shooter, ss
25*200 fr (var 5e broken 100+2*50, resten lite blandet fenor, dolme+paddel, ss)
24*25 ben, drill, shooter, ss
200 avsim.
Imorgon får vi sova ut lite. Morgonträningen börjar inte förän 6.45! Eftermiddagsträningen kommer bestå av lite "lektion ledd av coach" och lopp på tid som alla fredagar. Imorgon väntas 100fj och 50br tydligen.
Fick två slutbetyg idag, engelska läs och skriv och det blev ett A i båda kurserna!
Nu måste jag sova, god natt

Dagens träning.

Idag var det ett så kallat lugnt pass. Hemma i Norrköping älskade vi lugna pass. Här är dom inte alls lika omtyckta. Ni förstår nog varför:
600 insim
12*50 frånskjut med kick, ss / ben, ss
7*800 fr
#1 fenor
#2 dolme, paddel, snorkel
#3 fenor
#4 dolme, paddel
#5 fenor
#6 dolme
#7 fenor
200 avsim


(Mattias, sprinter, älskade nog det här passet! haha)

Dagens träning.

Morgonträningen var inget speciellt, gym och sen simning (mest ben och undervattensjobb). Eftermiddagsträningen bestod av följande:
1000 insim
20*25 spec teknik/hög fart, kontrollerad simning
60*75 fr
(20*75 var 5e racepace, 16*75 var 4e r.p, 12*75 var 3e r.p, 8*75 var annan r.p, 4*75 alla r.p.)
600 fenor snorkel ss/ben

Jag behöver hjälp!

Måste köpa mig ett överkast och jag behöver er hjälp! Har dock inte varit på köpcentrat än och kollat men om jag inte hittar något där ska jag skicka efter någon av följande. Vilken tycker ni?
Mitt rum är i ljusa färgen, gammeldags vanilj vit/biege/gul på väggarna, och möblerna i mörkbrun trä.
Vilken röstar ni för?

Första, andra eller tredje?
Förresten, Coach var så snäll och fixade så jag får eget rum. Alla fall till januari, får se vad som händer sen :)

Suicides.

Inte min dag idag!
Borjade med att vackarklockan inte ringde sa pa 6 minuter fick jag packa ihop allt och rusa ut till bilen, for att hinna till morgontraningen som borjade 5.45. Tankte att jag skulle ta det lite lugnt, eftersom min kropp ar helt slutkord men icke sa nicke. Jag fick gora stationsarbete i baskethallen. 9 eller 10 olika stationer, 1 minut pa varje sa snabbt man bara kan. (Inga latta stationer heller!) Istallet for nagra sekunders vila som vi brukade fa sa skulle vi gora suicides, springa idioten som vi sager pa svenska langs hela baskethallen, sa snabbt man bara kan. Inte nog med att vi overlevde ett varv. Det var ett varv till men istallet for idioten var det sprinta till andra sidan och tillbaka! Och vi fick ingen vila alls. Nar vi bytte stationer skulle vi springa snabbare an ljuset for att hinna borja med nasta station i tid. Pust och ston, jag har aldrig varit med om nagot sa jobbigt i hela mitt liv!!!!



Eftermiddagstraningen tack och lov var avsims pass:
Insim: 400 ss, 300 ben, 200 drill, 100 ss
20*25 spec TPT/Hog fart
8*300 1 fj, 1 fr, 1 ry, 1 fr osv.
800 fr dolme, paddel, snorkel
16*50 fr Undervattensjobb till 12.5m/ ss/ vandning med 12.5m undervattens jobb
200 avsim


Fick reda pa att Kristin, min assisterande tranare, vill att en annan tjej ska flytta in i mitt rum! Fan jag hoppas verkligen inte det. Ingen emot henne, men det ar sjukt jobbigt att dela med nagon annan! Och jag mister min stora sang :(

Det positiva idag var val mitt matteprov. Hade 95% sa det var ganska bra eftersom jag inte fattade nagonting!
Deniz fick in en 100% pa sitt matteprov idag med, och den matten kan jag lova att man inte fattar ett skit av!

Nu sitter jag i skolans bibliotek och gor klart mitt engelska portfolio. Ska lamna in det imorgon full med arbeten och uppgifter eftersom var kurs tar slut den har veckan.
Tog dock en break for att kolla lite page-frisyrer. Ja, jag ar inne pa att klippa page igen, vad tycker ni?






Inte for att dessa bilder visar page men jag illar dessa bilder pa Mary-Kate Olsen!


Allt på en och samma gång.

Det har hänt en hel del nu, och mer komma skall. Därför jag varit så dålig på att uppdatera här.

Fredag: Matteprov, enda lektionen i skolan. Hoppas det gick bra! Eftermiddags träningen var ett riktigt svenskt pass, me like! Började med 500 insim, 12*50 ben/ss drill/ss, 8*25 sprint i olika former. Sen använde vi os utav den riktiga tidanläggningen och körde 100fr och 50ry. 50 rygg gick rakt åt helvete, missade vändningen och målgången totalt, så ska inte prata tider där. 100fr var väl okej, snabbaste tjej på 53,8. Bra såhär mitt i all träning.
På kvällen tittade vi på våra basket killar och tjejer och hejade på dom som bara den! Kul att simmarna får cred för nåt vi gör!

Lördag: Morgon passet bestod av följande:
500 insim
6*150 ben/ss/ben, drill/ss/drill
15*400 fr
#1-4 dolme paddel
# 5 broken (125+75+75+75+50)
# 6-9 fenor, neg splitt
# 10 broken
# 11-14 ss, snabbare för varje 100
# 15 broken
avsim

Inte världens roligaste pass kan jag säga. Speciellt inte när man var så seg från fredagens lopp.
Spenderade tid vid poolen under dagen, brände mig lite granna. Hämtade upp paket från posten från min kära familj, TACK SÅ MYCKET! Ni är underbara!
På kvällen gick jag, Deniz, Andrew och hans tjej på bio: Jackass 3D. Äckligt!!!!!
Därefter umgicks vi i danskens lägenhet tillsammans med dom som var hemma av laget och Simons vänner från Danmark.

Söndag: Har precis vaknat upp i min stora säng. Deniz ligger och sover och rycker, tror jag får mig en spark snart!
Dagen kommer nog bara bestå av plugg tyvärr. Mycket nu! Mina engelsk kurser tar slut i veckan.
Om jag är flitig och har tur kanske jag hinner åka och införskaffa saker till mitt rum.

Lånade danskarnas lånebil till bion. Sebbe lite avis??

Min egna hörna.

Nu sitter jag och bara degar i mitt rum. Ja, ni hörde rätt: MITT rum, mitt alldeles egna rum. Det är nämligen så att min rumskompis bestämde sig igår att hoppa av och åka hem istället. Det är väl alltid tråkigt när folk försvinner ur teamet, men jag tror hon kommer må mycket bättre om hon åker hem.
Som min andra rumskompis Razan sa: "Det här är som bigest loser: en åker ut varje månad. Man vet aldrig vem det blir nästa gång.."
Vi har två stycken som har slutat nu. Hon, min rumskompis och sen en kille som blev avstängd av skolledningen efter bara några veckor.

Så i helgen ska jag stor städa här och försöka införskaffa lite saker så det blir lite mer eve av rummet. Skulle vara drömmen om Ikea fanns i stan, men närmaste är nog Orlando tyvärr..

Nu ska jag lägga mig. Vill vara någorlunda pigg till morgonträningen om 8 timmar, pust och stön. Imorgon ska jag även gå till ett dagis intill colleget för att leka lite med småbarnen. De är så söta.

God natt!

Monday again.

Jag funderar pa att borja gora bade svenska och engelska inlagg i bloggen. Mina amerikanska vanner har redan borjat klaga for mycket pa att jag bara skriver pa svenska. Vad tycker ni? Finns pa google dar man kan oversatta hela texter, sa det ar ju inte sa svart liksom. Kommer darmed bli dubbelt sa langa inlagg....


Traningen idag gick ganska bra. Morgontraningen var jag seg pa som vanligt efter en ledig helg. Eftermiddagspasset bestod av bland annat 28st 150or. Gick galant och var inte alls sa jobbigt. Var aven en hel del "shooters" ocksa, vilket ar undervattensjobb sa langt man kan.


Jag gillar teamet. Det blir bara battre och battre tycker jag. Efter black and blue meet blir det nog annu battre stamning. Daremot finns det ju alltid folk man tycker mindre om.
Min rumskompis ar lite konstig, om jag far saga sa. Hon har valdigt mycket problem och ska jag far vara hennes bollplank eftersom jag ar hennes rumskamrat. Nu ar det dock inte sakert att hon kommer stanna for hon hatar verkligen allting har. Hoppas det bara far ett slut snart! Hon ar inte sa rumsren heller for den delen, haha. Men hon kan vara riktigt trevlig och snall nar hon verkligen vill.
En annan tjej forlovade sig i helgen. Sprang runt till alla lagenheterna for att visa upp den nya ringen. Vara reaktioner var inte den basta: alla satt knapptysta och hakorna hangde halvags ner till golvet. nar hon lamnat rummet drar Simon kommentaren: "THAT IS FUCKED UP!"
Annars tycker jag om mesta dels av de andra. Man hanger forstas mer med vissa an andra.

Sitter i biblioteket nu och huvuduppgiften ar inte att plugga, sa ska borja lagga fokus pa plugget nu.
Take care everyone!

Happy birthday, Marie!

Måste be om ursäkt för dålig uppdatering, men det har varit full rulle hela veckan. Tänkte berätta om helgen lite kort:

Fredag: Efter eftermiddags träningen, som bara bestod av 500 insim plus 8*50fr, så hade vi en mysig filmkväll. Dock hade vi lite problem med filmen, så vi såg aldrig en hel film, men vi såg flera delar istället :P

Lördag: Morgonträning på stranden. Swim-run-swim-run bestod träningen av. Vi började med att simma ut ca 500m förbi en boj och sedan tillbaka in för att sedan springa en runda och sedan simma likadant igen, osv. Detta gjorde vi alltså 4 varv. Hade slagsmål med vågorna till en början sedan blev det rätt lugnt men då oroade man sig istället för maneter och hajar. Daytona är nämligen ett av världens mest "haj-tätaste" ställen. Som tur var stötte ingen ihop med någon haj, däremot maneter. Jag simmade dock bara in i en så det var bra.
Efter det hade jag och Mattias lektion i poolen, water-saftey.  Kallt men nu är det överstökat.
Eric, Deniz, Simon, Marie och Megan kom och hämtade upp oss och sen begav vi oss hem till Eric i Orlando. Såklart blev det shopping och därefter Universal för Halloween Horror Night. Läskigt värre. Dock stannade vi bara i mindre än 2 timmar för Eric och Mattias blev tagna av civilpoliser (låter värre än vad det var) och får inte besöka parken kommande 365 dagar. En kille hade till exempel blivit så rädd inne i ett av spökhusen att han gav en lavett till en av spökena som skrämde honom och därmed fick inte han heller komma tillbaka till Universal på ett år.
Inga ledsna miner för det, vi hade vår egen spökkväll och gotta oss framför Fredag den 13e och Baksmällan.

Söndag: HAPPY BIRTHDAY MARIE! Min rumskompis fyller 20 år och det firades med buller och brak. Började med frukost på en resturang i Orlando. Sedan hem till Daytona för överraskningskalas med hela teamet med tårta, läsk, chips, jello, vattenballonger och sån där plastgrej man lägger på marken och har vatten och såpa på och sen glider. (Som en ruschebana).
Har även hunnit med smått och gått idag som städa, tvätta och prata med mor och folk hemifrån. Älskar det!

Nu börjar jag bli hungrig så ska traska över gatan till killarnas lägenhet för att göra lite middag. Idag blir det kyckling med ris.
Be safe!

New day, new week.

Idag fick jag klart mina papper, med lärarnas påskrifter och betyg. Hade GPA på 3.75 vilket betyder alla A förutom ett B. Det är jag ganska nöjd över!

Dagens morgonträning var inte att leka med. Cirkelträning inne vid bassängkanten. Svettades som ett svin!
Eftermiddagspasset bestod av följande:

300 insim
10*50 ss/ben  ss/drill


1200 fr 3-5 andning
3*400 fr 1-3
900 100ss 50ben fenor
3*300 fr 1-3 fenor
600 fr 3-5 andning dolme
3*200 fr 1-3 dolme
300 fr genomsim
3*100 fr 1-3


200 avsim




Ännu en helg förbi.

Jag och dansken på stranden
Jag och mina roomies Razan och Marie


Helgerna går fruktansvärt fort! Var till och med lediga från lördagens morgonträning men ändå flyger bara tiden förbi. Tillbaka till träningarna och skolan i morgon igen..
Hann vara ute i fina solen lite grann i helgen. Spenderade även lite tid på köpcentret, där jag införskaffade mig bland annat Clinique ansikts produkter.


Nu ska jag försöka göra lite matte. I morgon får jag tillbaka matteprovet.
Puss hej!

Det blev en lang liten uppdatering.

Nu sitter jag i biblioteket for study hall tillsammans med laget. Vi har 4 timmar varje vecka da vi ska sitta allihopa och plugga tillsammans. Riktigt bra for man far mycket gjort!

 

Orkanen som jag berattade om kom aldrig och besokte Daytona. Den tog turen runt om. Sa vi fick trana mer an vad vi forvantade oss, haha.
I onsdags bestod passet av ca 1000 insim och warm-up (minns inte exakt). Dar efter hade vi inte tillrackligt med plats i bassangen sa fick kora hela passet i 50or:
(14 st varannan fj varannan me):
50fj, 50fj, 50fj, 50fj/ry, 50fj, 50ry, 50fj, 50ry/br, 50 fj, 50br, 50fj, 50br/fr, 50fj, 50fr.
Sen var det samma sak fast huvudsimsattet var rygg, sen brost, sen fritt. Sa totalt 56*50. Riktigt rolig serie! Darefter avslutade vi med lite arm och sen avsim.

I torsdag, tur att jag hade klass sent sa jag kom sent, bestod passet endast av 400ar och 50or. Nar jag kom var det endast kvar:
4*50 fr 1-4
2*400 fr dolme
8*50 1-4, 5-8
400 fr negativ splitt
16*50 1-4, 5-8, 9-12, 13-16
Darefter avsim.

I eftermiddag kommer vi vara tillbaka i varan pool pa skolan, bygget ar antligen fardigt. Dock gillade jag att simma ute och fa lite branna. Nu kommer vitheten tillbaka.

Kan beratta lite kort om morgontraningarna med. Den har veckan bestod de endast av landtraning, annars ar det simning ocksa. Borjar med uppvarmning plus 600-800 sit-ups. Darefter gar vi ut och springer, pa tid. Vet inte hur langt det ar men runt 10min (for oss som verkligen springer). Darefter ar det antingen gym eller stationsarbete. Mandagens stationsarbete borjade med hoppa sick-sack mellan ett strack langs hela korridorren. Upp och ner for 4 trappor, 3 ggr! Darefter ut i korridoren for att ga tillbaka, utfall. Sen ta en medicinboll och hoppa sma hopp samtidigt som man haller bollen intill brostet och sen trycker ut den till racka armar och in igen osv. 50ggr, sen triceps med bollen over huvudet ner bakom nacken och upp igen, 50ggr. 
Sen 50 armhavningar, 50 benboj med kick mellan varje, och tillsist boxa 100gr. Det var ett varv. Etter ett varv, vila ca 20 sek sen kor rundan igen. 4 ganger! Det kandes dagen efter kan jag saga...


Nej nu maste jag nog plugga. Pratade med min first aid larare, och just nu ligger jag pa ett B men han tror att jag kommer fa ett A i slutbetyg. Han har verkligen overseende med att jag och Mattias har problem med spraket sa det ar bra.  

Nej morsning korsning!


RSS 2.0